Benim ulturason goruntusunede bakabilir misiniz 9 haftaliktam bu goruntudeBebek sağda duruyor ama usg resmi olsaydı daha iyi olurdu kız karındansa vajinalse erkek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ulturason goruntusunede bakabilir misiniz 9 haftaliktam bu goruntudeBebek sağda duruyor ama usg resmi olsaydı daha iyi olurdu kız karındansa vajinalse erkek
Merhaba, ya ögrendi iz mi acaba benim de benziyo sizinkine 5+5 Ken cektik. Kız hissediyorum hep ama Çin takvimi erkek gösteriyoMerhabaa, ben de çok merak ettim şimdi5+1 da ki ultrason görüntümüz karından
Çok küçük gerçi ama
Eki Görüntüle 2746731
Merhaba, ben de hep kız hissediyordum ama oğluşum olacakMerhaba, ya ögrendi iz mi acaba benim de benziyo sizinkine 5+5 Ken cektik. Kız hissediyorum hep ama Çin takvimi erkek gösteriyo
Anladım Allah bağışlasınMerhaba, ben de hep kız hissediyordum ama oğluşum olacakÇin takvimi doğru çıktı bende, kese konumuna göre kız görünüyordu ama tutmadı
![]()
Selisay nasılsın nasıl gidiyor hamilelikAnladım Allah bağışlasın
İYİ canım çok şükür 10+3 olduk. Aslında adete göre 11 hafta ama 4 gün geç yumurtlama oldugu için (adet döngüm 33 gün oldugu için, adetin 14.günü degil 19.gün yumurtlamıştım) o yüzden 4 gün ilerde görünüyordu. Doktor tarihi düzeltti bebege göre. İyiyiz cok şükür hareketlerini kalp atışını her şeyini gördük çok şükür. Şimdi cinsiyeti bekliyoruzSelisay nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Bende 6+2 yim geçen hafta sadece kese göründü iki hafta sonra gel dedi haftaya gideceğim bakalım ben bebişim i görmedim dahaİYİ canım çok şükür 10+3 olduk. Aslında adete göre 11 hafta ama 4 gün geç yumurtlama oldugu için (adet döngüm 33 gün oldugu için, adetin 14.günü degil 19.gün yumurtlamıştım) o yüzden 4 gün ilerde görünüyordu. Doktor tarihi düzeltti bebege göre. İyiyiz cok şükür hareketlerini kalp atışını her şeyini gördük çok şükür. Şimdi cinsiyeti bekliyoruzsen ne alemdesin
Ayy MaşallahBende 6+2 yim geçen hafta sadece kese göründü iki hafta sonra gel dedi haftaya gideceğim bakalım ben bebişim i görmedim dahabulantı felan var mı benim yorulunca açık kahve akıntı geliyo sonra duzeliyr bişey olacak diye korkuyorum Dr yerlesmedendir dedi
Bence erkek. Vajinal ultrasonsa eğer.Merhaba rica ediyorum bunada bakın. Vajinal ve burada 10+3
Yanlış yazmışım karından yazacaktımBence erkek. Vajinal ultrasonsa eğer.
İlk gebeligimde sagdaydi erkek oldu bunda tam ortada çok küçük kese resim cantamda sonra paylaşayımAyy Maşallah![]()
evet ya bulantım vardı hep gittikçe artıyo doktor bulantı hapı yazdı ara sıra içiyorum çok ilaca baglanmiyim diye zaten fayda etmiyo, ultrason fotoğrafı varsa Bi ayar mısın ne tarafta kese ona bakcam iznin olursa
Bu haftada neden vajinal baktırdınMerhaba rica ediyorum bunada bakın. Vajinal ve burada 10+3
Yanlış yazdığımı yukarıda yazdım.karından yazmaktan vajinal yazmışım. Ama benim kendi doktorum yoktu diye başka doktor karından baktı. Her zaman vajinal bakıyor kendi doktorum. Her halde daha aydın gözüküyor vajinadan diyeBu haftada neden vajinal baktırdın
Hmm enfeksiyon riski bence hayırlı olsunYanlış yazdığımı yukarıda yazdım.karından yazmaktan vajinal yazmışım. Ama benim kendi doktorum yoktu diye başka doktor karından baktı. Her zaman vajinal bakıyor kendi doktorum. Her halde daha aydın gözüküyor vajinadan diye
Selisay ikinci gidişim Dr a ilki minik yuvarlak keseydi bugünkü bu nabzı 124 çıktıAyy Maşallah![]()
evet ya bulantım vardı hep gittikçe artıyo doktor bulantı hapı yazdı ara sıra içiyorum çok ilaca baglanmiyim diye zaten fayda etmiyo, ultrason fotoğrafı varsa Bi ayar mısın ne tarafta kese ona bakcam iznin olursa