Kese solda yardım kızlar.

slm lovaly angel nasılsın cmn sana msj yazamıyorum çünkü 100 msjı tamamlayamadım henüz bebgim çok iyi saglıklı bir sekilde büyüyor 14+4günlük olduk teyzesi umarım sende iyisindir...

canım görmedim yazdıklarını iyi olduğunuza sevindim cinsiyeti belli olmadımı daha biz iyiyiz oğluşum büyüyor darısı sana sağlıklı doğsun sağlıklı büyüsün inş.

aynıları bendeoluyor 11 haftalıgım ve hissedebiliyorum doktor bendede red etti ve güldü sağı solu yok ortada işte dedi

iki dr da aynı kafada bizimkide dalga geçer gibi güldü :)
hissetmen normal göbek deliğinin aşasında pıt pıt atıyor diymi

canım görmedim yazdıklarını iyi olduğunuza sevindim cinsiyeti belli olmadımı daha biz iyiyiz oğluşum büyüyor darısı sana sağlıklı doğsun sağlıklı büyüsün inş.

daha belli olmadı cinsiyeti cnm 6 mayısta gidicez eşimle insallah gösterir kendini çok merak ediyorum daha bi igne bile almadım bebegime bi ögrensem neler alıcamda ögrenince yazıcam cinsiyetini cnm...

benimde doktorum sagı solu olmaz dedi ama halk dilinde öyle diyorlarmıs bende burda ögrendim soldaysa erkek sagdaysa kız...

bende 14 haftalık hamileyim doktorum halen bişey demedi cinsiyet konusunda...şimdi ultrason kağıdına baktım kağıda göre sağda duruyor.. ozaman benim kızım mı olacak..çin takvimine görede kız çıktı...öncelikle hayırlısı olsun tabii...sonuçta ilk bebeğim olucak..

Son düzenleme:
ultrasonda soldaysa normalde sağda demektir. halk arasında da sağdaki bebekler de erkek olur derler. benim kese sağdaydı. şuan solda hareketlenme oluyor. kızım olacak inşallah. doktorum da bunu dedi
halk arasında öyle bir inanış var gerçekten de ama benim kızım hamileliğim boyunca sağdaydı şimdi yine hamileyim solda ağırlık gibi rahmimi hissediyorum. henüz 15in içindeyiz. ilkinde görenler oğlun mu olacak diyorlardı karnım sivriydi şimdi hiçbir şey belli olmuyor. herhalde kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor ama cinsiyetini öğrenene kadar biz de bu şekilde oyalanıyoruz. bence gayet eğlenceli. yine de ikisinin ultrasone görüntülerini karşılaştırdım kızım ultrasona göre solda yani karında sağda şimdiki ise ultrasona göre sağda yani karında solda. biraz karışık oldu ama :80:

belli oldu cnm kızım olacakmıs 16 haftalıkken belli oldu hayırlı bi evlat olsun cnm kızım benim sen nasılsın cnm?

aaa yeni gördüm canım gözünaydın kese soldaydı dimi ultrasonda sağdaydı kızın oldu rabbim hayırlı doğum nasip etsin bebişine sağlıklı uzun ömür versin isim düşündünüz mü?

aaa yeni gördüm canım gözünaydın kese soldaydı dimi ultrasonda sağdaydı kızın oldu rabbim hayırlı doğum nasip etsin bebişine sağlıklı uzun ömür versin isim düşündünüz mü?

evet cnm bebek sol tarafımda ama kızım oluyor demek kişiden kişiye degişiyo bu saglıklı olsunda cnm kızım benim baska bişey istemem teyzesi

isim olarakta babannesi MELİSSA istiyo eşim MELDA diyo ben MASAL veya MELİSSA diyorum sence hangisi veya bildigin güzel bi isim varmı M harfi ile baslaması lazım ama cnm..

daha önce bu sayfaya yazmışım ikincim solda diye iki gün önce cinsiyetini öğrendik erkekmiş. demek kişiden kişiye değişiyor.

isim olarakta babannesi MELİSSA istiyo eşim MELDA diyo ben MASAL veya MELİSSA diyorum sence hangisi veya bildigin güzel bi isim varmı M harfi ile baslaması lazım ama cnm..

MELİSA da güzel MASAL da MISRA,MÜGE,aklıma değişik isim gelmiyor netten bakmışsındır güzel isimler var...

sonradan aklıma geldi MİHRİMAH da olabilir anlamı çok güzel güneş ve ay demek..Hürrem sultanın kızının ismi

Selam bende yeni hamiwim 4haftalik doktor ultrason bawligini karnimda hep sag tarafda tutdu bebek qaliba sagda erkekmi sizce?

Merhaba kızlar 6haftalık hamileyim dün vakinal ultrasyonla bakıldı kalp atışını da duyduk şükürler olsun rabbime. Vajinal ultrasyonda resmen sol kasıgımda yatıyor erkek olabilme ihtimali var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…