- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
slm lovaly angel nasılsın cmn sana msj yazamıyorum çünkü 100 msjı tamamlayamadım henüz bebgim çok iyi saglıklı bir sekilde büyüyor 14+4günlük olduk teyzesi umarım sende iyisindir...
aynıları bendeoluyor 11 haftalıgım ve hissedebiliyorum doktor bendede red etti ve güldü sağı solu yok ortada işte dedi
benim dr sağı solu reddediyor malesef ortada dedi sorduğumda
ama solda hissediyorum ve daha 11 haftalıkken pıt pıt atıyordu ve yüzde yetmiş erkek dedi dr
canım görmedim yazdıklarını iyi olduğunuza sevindim cinsiyeti belli olmadımı daha biz iyiyiz oğluşum büyüyor darısı sana sağlıklı doğsun sağlıklı büyüsün inş.
benimde doktorum sagı solu olmaz dedi ama halk dilinde öyle diyorlarmıs bende burda ögrendim soldaysa erkek sagdaysa kız...
canım seninki hala belli olmadımı benim doktorum 12. haftada erkek demişti
halk arasında öyle bir inanış var gerçekten de ama benim kızım hamileliğim boyunca sağdaydıultrasonda soldaysa normalde sağda demektir. halk arasında da sağdaki bebekler de erkek olur derler. benim kese sağdaydı. şuan solda hareketlenme oluyor. kızım olacak inşallah. doktorum da bunu dedi
belli oldu cnm kızım olacakmıs 16 haftalıkken belli oldu hayırlı bi evlat olsun cnm kızım benim sen nasılsın cnm?
aaa yeni gördüm canım gözünaydınkese soldaydı dimi ultrasonda sağdaydı kızın oldu rabbim hayırlı doğum nasip etsin bebişine sağlıklı uzun ömür versin isim düşündünüz mü?
aaa yeni gördüm canım gözünaydınkese soldaydı dimi ultrasonda sağdaydı kızın oldu rabbim hayırlı doğum nasip etsin bebişine sağlıklı uzun ömür versin isim düşündünüz mü?
isim olarakta babannesi MELİSSA istiyo eşim MELDA diyo ben MASAL veya MELİSSA diyorum sence hangisi veya bildigin güzel bi isim varmı M harfi ile baslaması lazım ama cnm..
isim olarakta babannesi MELİSSA istiyo eşim MELDA diyo ben MASAL veya MELİSSA diyorum sence hangisi veya bildigin güzel bi isim varmı M harfi ile baslaması lazım ama cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?