Kese üzerinde kanama alanı

superisi12

Sarellem
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
744
370
123
5 haftalık hamileyim kese üzerinde kanama alanı var progesteron iğne oldum doktor ağır iş yapma dedi böyle olup düzelen varmı

benimde baslangictan beri vardi igne vuruldum. 20 haftada tamamen temizlendi simdi 2 aylik kizim. aktif kirmizi kanama olursa direk doktora gidin kahverengi lekelenme olabiliyor normal..

Merak etme canım, ilk üç ay her gebelikte olan bisey bu, sonradan kendiliğinden kayboluyor, sen kanamayi görmediğin sürece telaş yapma, sürekli yat dinlen ağır kaldırma bol su iç

bende de var.retroxorial qematoma diyor doktor.gecen hafta ultrasonda baya kuculmusdu.dun gittigimizde yeniden buyuduyunu gorduk.doktorum ilac ve yatak rejimi yazdi.bir hafta sonra tekrar gidecegiz.

3 yasında bir kızım var ne kadar yatılır bilemem artık yemek yapıyorum sadece etrafı toplu yorum o kadar

Canım bende geçen hafta gittiğimde doktorum kanama alanım olduğunu söyledi bugün tekrar gittiğimde kaybolmuştu.. doktor bana lekelenmelerinde olabilir vücudn bu alanı kendide emebilir demişti.. bol bol su iç yatamasan bile ağır iş yapma bende yemek falan hazırlıodum.. birde doktorun ilaç vermedimi genelde progstrn içeren hap jel iğne gibi şeyler veriolar bi süre kullanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…