Kese var ama bebrk görülmedi

diaspora306

Bayan feminist
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
52
25
3
27
Selam arkadaşlar brn yeni bir üyeyim 6+4 günlük hamileyim kese görüldü ama bebek görülmedi 6 haftalık olup gören çokmuş acaba boş gebelik olabilir mi

Alttan muayene etti mi benim 7. Haftada alttan mıayeneyle gördü .. 8. Haftaya kadar bekliyorlar geç döllenme olmuştur belki

Işte benim aradigin konu... bugün doktora gittim benim de cnm 5+5 gün gözüküyor kese var ama bebek yok bebek ne zaman keseye girer ki tecrübeli anneler anne adayları cvplarsaniz çok sevinirim

Işte benim aradigin konu... bugün doktora gittim benim de cnm 5+5 gün gözüküyor kese var ama bebek yok bebek ne zaman keseye girer ki tecrübeli anneler anne adayları cvplarsaniz çok sevinirim
Canm benim 6+4 dü görünmedi ama geç döllenme olabilirmiş geç döllenme olunca faha geç görünüyormuş bebek

Tah
Işte benim aradigin konu... bugün doktora gittim benim de cnm 5+5 gün gözüküyor kese var ama bebek yok bebek ne zaman keseye girer ki tecrübeli anneler anne adayları cvplarsaniz çok sevinirim[/QUO
Tahmini olarak belirlenen haftalardan daha geç döllenmişse daha da geç görünür ultrasonda bana iki hafta sonra gel dedi yani 8 haftalıkken inş bebişlerimiz bizimledir ne diyebilirim ki

Canm benim 6+4 dü görünmedi ama geç döllenme olabilirmiş geç döllenme olunca faha geç görünüyormuş bebek
Anladım kesenin yanında mi bebek şuan içinde olmayınca görünmüyor mu acaba ? Banada geç döllenmiş olabilir dedi pazartesi gel dedi o günde 6+3 olacak bende bi kaç gün daha mi beklesem diyrm

Anladım kesenin yanında mi bebek şuan içinde olmayınca görünmüyor mu acaba ? Banada geç döllenmiş olabilir dedi pazartesi gel dedi o günde 6+3 olacak bende bi kaç gün daha mi beklesem diyrm
Yok yine içinde olur ama geç döllenmeden dolayı küçük olur yani kese büyümüştür ama bebrk küçğktür görünmemiş olur bir iki hafta daha geçer bebekte büyür o zamnq görünür

Ya
Ben bekle derim bana bi hafta sonra gel dedi 6+4günlükken gittim görünmedi iki hafta sonra gel dedi bence yedi olunca git blki kesinatlı olur var veya yok

Canim bende 6+1 deyim ben keseyi bile geç gördüm bence normal telaş yapma, telaş yapilcak bişey olsa doktorun teeeee 2 hafta sonraya atmaz benim kese görüldüğünde küçüktü düşün 3milim 3 günde bi çağırdı smdi 0.93 milim haftaya yeniden gidicem panik yapmaa gayet normaldir

Back
X