Kese var ama hamile miyim belli değil

Esinti00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
13
0
86
29
Kızlar bundan tam 7 gün önce kan testi yaptırdım hcg 0,05 çıktı dün doktor kontrolünde doktor kese gördüğünü söyledi bugün kan vericem sizce hamile miyimdir kese görünüyor alt ultrason resmini verdi resmi koydum buraya hamile olabilirsin dedi hamile olsam 7 gün önceki kanda çıkmaz mıydı böyle bişey yaşayan var mı?

Eklentiler

• 166608135749359626621123686341.webp
    166608135749359626621123686341.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 107
kötü düşünmeyin size ne zaman tekrar gelin dedi doktor

Dün akşam laboratuvar kapalı diye yarın gel kan ver çarşamba akşam 8 de gel dedi prof.

Kızlar bundan tam 7 gün önce kan testi yaptırdım hcg 0,05 çıktı dün doktor kontrolünde doktor kese gördüğünü söyledi bugün kan vericem sizce hamile miyimdir kese görünüyor alt ultrason resmini verdi resmi koydum buraya hamile olabilirsin dedi hamile olsam 7 gün önceki kanda çıkmaz mıydı böyle bişey yaşayan var mı?
Merhaba
Ben de geçen hafta şikayetim üzerine kadın doğuma gittim çok şiddetli kasık ağırlarım ve belde sancı oluyordu , muayene esnasında doktor keseyi gördü kese oluşmuş rahim duvarın kalınlaşmış ancak bu adet öncesi de oluyor veya gebelik oluşmuşsa da oluyor dedi adetime 8gün vardı kan testi yaptırdım 2 gün araklıklarla ilkinde 4.90 çıktı sonra ki 0.2 hastanelerin referans aralığı değişiyor sanırım iki yerde de farklı sonuç veriyor. Ama kanda gebelik görünmüyor kese var. Ne yapacağımı şaşırdım. Adet günüme de 3 günüm var tekrardan kan vereceğim yarın. Siz ne yaptınız belli oldu mu kan sonucunuz ?

bende de ilk gözüken keseydi ama regl tarihimin üzerinden yaklaşık 2 hafta geçmişti. regl gecikmeniz var mı?

bende de ilk gözüken keseydi ama regl tarihimin üzerinden yaklaşık 2 hafta geçmişti. regl gecikmeniz var mı?
Benim günüm geçmedi bu hafta olmam gerekiyor 2 güne kadar. Geçen hafta kese göründü. Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Gerçekten çok stres yapmaya başladım artık 😞 Sizin durum ne peki gebelik var mı ? Kanda ne zaman çıktı beta değeri ?

Back
X