Kese var ama kalp atisi yok

Tahazu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
37
0
1
Almanya
Kizlar bilgisi olan varmi kese var ama kalp atisi yok tam ne zaman olursur sizlerde nasil oluyor yada olmustu

Canım benim, benimde ilk gebeliğim malesef senin dediğin gibi olmuştu, yani tıpta boş gebelik...
Kese var gebelik değerleri sürekli artıyor, ama kese içinde embiriyo yok ....
Malesef bu durumlarda çok fazla beklemeden kürtajla gebelik'i sonlandırıyolar...
Ama üzülme boş gebeliğin, kimyasal gebeliğin hemen ardından gebelik tekrar gelir, Allaha dua et, nasibi yokmuş, hayırlı değilmiş....

canim kac haftalik hamilesin

en 7+0da yani 8. haftada duydum kalp atışını..

Ben 6 2 haftalik hamileyim ama kalp atisinin daha olusmasigini soyledi doktor iki hafta sonra tekrr gidicem ins

Kizlar aranizda baska bos yada dis gebelik yasayan varmi varsa nasil anlasiliyo bu lutfen bilgilendirin

canım ablamada aynı şeyi söylemişti doktor pat diye.hatta kürtaj yapılması gerektiğinide söyledi. oda can havliyle başka doktora göründü. diğer doktor kalp atışını dahi duymuş.şimdi 4 aylık hamile
yani ümitlendirmek istemem ama doktor görememişte olabilir. ablam 5 haftalık hamileydi o zaman. benim kızımda 6 haftalıkken oğlumda 5 haftalıkken duyulmuştu kalp atışı. sen bi başka doktora görün derim ben . bi doktorun lafıyla kürtaj olma. doğruysa bile acabamıki demezsin en azından.Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin inş

bide bebek küçük olduğu için karından bakınca görünemeyebiliyor.vajinal ultrasonda görünmüştü kızım

Cok sagol canim 2 hafta sonra tekrr goruncem ins bakalim ne diyecek doktor

bence kendini hiç telaşlandırma derim çünkü aynı şeyleri bende yaşadım 6. hafta gittim duymadık 7. hafta duymadık. Bide bana etrafımdakiler 7 haftada duyulması gerektiğini kesim neden benim böyle olduğumu falan söylemeye başladılar daha çok telaş yaptım. Ama doktorum beklememi söyledi.Çok şükür ki 8. hafta içinde duyduk sen içini ferah tut.İnşallah sende duyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…