Kese var ama..

Ben az bulantı olmasından bahsetmedim ,
hiç bulantı olmamasından bahsettim
Arada bazen oldu diyorsunuz zaten olmuş
Hamilelikte artan gebelik hormonu değerlerinden dolayı bulantı oluyor zaten
Herkesin bünyesi tabiki bir değil, kimilerinde çok olur kimilerinde az. Ama az da olsa olur en azından ilk 3 ayda azda olsa olması gerekir çünkü dediğim gibi vücuttaki hormonlar tavan yapıyor özellikle hcg ve progesteron seviyelerinden dolayı bunlar yaşanır
Ben oğluma hamileyken çok yaşamıştım ama 2.de zerre kadar olmadı neticesinde bebeğimin yaşamadığını öğrendim

Merhabalar, yaşadığınız acı tecrübeden bir çıkarım yapmışsınız.
Fakat unutmayın burayı çok fazla insan okuyor ve bu hassas dönemde bu tür olumsuz yorumlar iyice olumsuzluğa sürüklüyor.

Annem 5 doğum yapmış ve birinde bile bulantı yaşamamış. 3 ablam var, 2 şer kez doğum yaptılar ve hiç birinde en ufak bulantı problemi olmadı, maşallah çocukları da gayet sağlıklı.

Şu an ben 6. haftamdayım ve henüz Allah'a şükür hiç bulantı yaşamadım. Bu tür olumsuzluklara kulağımı kapamak istiyorum ama burayı okurken pek mümkün olmuyor.
Ben kendi genetik yapımı düşünüp moral bulayım en iyisi.

Herkese sağlıklı, bulantısız gebelikler dilerim :)

Merhabalar, yaşadığınız acı tecrübeden bir çıkarım yapmışsınız.
Fakat unutmayın burayı çok fazla insan okuyor ve bu hassas dönemde bu tür olumsuz yorumlar iyice olumsuzluğa sürüklüyor.

Annem 5 doğum yapmış ve birinde bile bulantı yaşamamış. 3 ablam var, 2 şer kez doğum yaptılar ve hiç birinde en ufak bulantı problemi olmadı, maşallah çocukları da gayet sağlıklı.

Şu an ben 6. haftamdayım ve henüz Allah'a şükür hiç bulantı yaşamadım. Bu tür olumsuzluklara kulağımı kapamak istiyorum ama burayı okurken pek mümkün olmuyor.
Ben kendi genetik yapımı düşünüp moral bulayım en iyisi.

Herkese sağlıklı, bulantısız gebelikler dilerim :)

Bencede öyle yapın siz kulağınızı kapatın hatta okumayın en iyisi. Konu sahibi hanım durumunu anlatıp "Yaşayan var mı?" diye sormuş. Bende yaşadığımı anlattım ama farketmemiş olmalısınızki sonuna bakın ne yazmışım. Gereken olumlu düşüncemi belirtmişim zaten onun durumunun daha erken olduğunu ve geç döllenme olabileceğini söylemişim. Ve ben böyle yaşadım diye herkesde aynı şeyi yaşayacak dememişim. Sizin ailenizdeki durum istisna olsada ben böyle düşünüyorum. Gönül isterki sıfır bulantı ve hiçbir belirti yaşamayan herkesin hamileliği sağlıklı olsun.

Screenshot_20191226-192758.png

Bugün 6+1.günüm kese var ama bebek gözükmüyor acaba bosmu diye korkmaya başladım,doktor cumatesi gel dedi.sizce doktormu değiştirsem, yoksa beklesemmi?eşim çok taktı bugün gozukmedi diye bomba gibi.sizce napmaliyim yasayan varmi ..
Benim 6. Haftada vajinadan bakıp görmüştü. Karından görünmemişti.

Back
X