- 28 Mayıs 2015
- 462
- 301
- 23
- 34
- Konu Sahibi tarkaninoglumurat
-
Selam kizlar. Bugun doktora gittim keseyi gorduk fakat bebegi goremedikhaftaya tekrar randevu verdi tahlil vs yapilmadi merak etme haftaya goruruz dedi ama ya goremezsek diye dusunmeden edemiyorum sizde de boyle mi oldu hamile bayanlar?
Önce kese görünür bebek daha sonra görünür haftaya gittiğinizde kalbini duyarsınız merak etmeyin.Selam kizlar. Bugun doktora gittim keseyi gorduk fakat bebegi goremedikhaftaya tekrar randevu verdi tahlil vs yapilmadi merak etme haftaya goruruz dedi ama ya goremezsek diye dusunmeden edemiyorum sizde de boyle mi oldu hamile bayanlar?
Selam kizlar. Bugun doktora gittim keseyi gorduk fakat bebegi goremedikhaftaya tekrar randevu verdi tahlil vs yapilmadi merak etme haftaya goruruz dedi ama ya goremezsek diye dusunmeden edemiyorum sizde de boyle mi oldu hamile bayanlar?
ne kadar erken gitmişsiniz, normal de 8. haftada falan görünüyor bebek..
Alttan muayene oldum benevet canım eğer riskli birşey olsaydı zaten alttan muayene ederdi. bizde de ilk kese göründü , haftaya bebeği görürüz dedi alttan muayene etsem görürüm ama gerek yok haftaya gözükür zaten dedi.
Çok erken gitmişsiniz hanımfendi o boş gebelikler 8.-9. haftada belli oluyor. Kimyasal gebelikte ise kese bile oluşmadan döllenmiş yumurta kendiliğinden düşüyor.Gercekten mii eger oyleyse icim rahatladi:) aglamaktan helak oldum.kadin bu bebek milleti hemen gostermez kendini haftaya beebek ondan sonra kalp atisi dedi.ama burda bos gebelik kimyasal gebelik vs okuyunca insanin psikolojisi alt ust oluyo.. hepinize cok tesekkur ederim
E ben anlttan muayene oldumevet canım eğer riskli birşey olsaydı zaten alttan muayene ederdi. bizde de ilk kese göründü , haftaya bebeği görürüz dedi alttan muayene etsem görürüm ama gerek yok haftaya gözükür zaten dedi.
Karından baksaydı keseyi bile göremezdi doktor o zaman ne yapardınız Allah bilir.Alttan muayene oldum ben
6 haftaliktim doktora gittigimde kese vardi. 9. Haftada bebegi gorduk ya gec dollenme olmus yada bebek geriden geliyordu. Ama sukurler olsun acigi kapatti haftasina gore buyudu. Korkma hemen kurtaja girme sakin bekleSelam kizlar. Bugun doktora gittim keseyi gorduk fakat bebegi goremedikhaftaya tekrar randevu verdi tahlil vs yapilmadi merak etme haftaya goruruz dedi ama ya goremezsek diye dusunmeden edemiyorum sizde de boyle mi oldu hamile bayanlar?
8.haftada miiiii :) ben gec bile kaldim saniyodum
Evet bende oldu kese görğlmedi . Bh C g Değeri 2 günde bir bakıldı 2 katına çıkmadı.. 2 gün sonra tekrar baktı kese de bebek yoktu . Sonra alttan muayene etmek zorunda kaldı .. Kalp atışlarını duydu. Şimdi 21. Haftaya geldik. Seni çok iyi Anlıyorum . Ben 2 gün boyunca ağlamıştım .. Doktora dış gebelik var dimi be zaman alacaksınız dedim kahkaha Attı . Yok öyle birşey dedi. Geç Döllenme olabiliyormuş ondan olabilir DemiştiSelam kizlar. Bugun doktora gittim keseyi gorduk fakat bebegi goremedikhaftaya tekrar randevu verdi tahlil vs yapilmadi merak etme haftaya goruruz dedi ama ya goremezsek diye dusunmeden edemiyorum sizde de boyle mi oldu hamile bayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?