• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var ama...:(

Selam kizlar. Bugun doktora gittim keseyi gorduk fakat bebegi goremedik:( haftaya tekrar randevu verdi tahlil vs yapilmadi merak etme haftaya goruruz dedi ama ya goremezsek diye dusunmeden edemiyorum:@ sizde de boyle mi oldu hamile bayanlar?
daha dur bismillah 5. haftasın. 7 hatta 8 e kadar yolu var bunun;)

Canım moralini bozma ben şuanda 2.gebeliğimi yaşıyorum şuanda 7+4üm cuma günü bomboş bir kesevardı dün gittigimde içinde bişeyler gördüm dedi yarın belli olacak durumum moralini yüksek tut

Stress yapma cnm bendede olmustu 5 haftaliktim bebek gorunmedi telas yaptim ama haftaya bebisde gorunur merak etme. 7.haftadan sonra gorunuyor zaten genellikle. Tebrik ederim hayirli olsun.

merhaba aynı olay teyzeminde başına geldi kan testi yaptırdı hamile çıktı:anneadayı: doktora gitmiş kalp atışı yok kese var demiş bir hafta sonra kendi doktoruna gitti hem kalp atışı hem bebeği gördük içiniz rahat olsun:KK50:

Korkma tatlım sakin ol herşey yolundaaa....Ben 6 haftalıktım gittiğimde kese vardı ama bebişimi göremedik 15 gün sonra gel dedi 15 gün sonra gittiğimde kalp atışını duydum şükürler olsun verene oğluşum şimdi 2 yaşında...

Korkma tatlım sakin ol herşey yolundaaa....Ben 6 haftalıktım gittiğimde kese vardı ama bebişimi göremedik 15 gün sonra gel dedi 15 gün sonra gittiğimde kalp atışını duydum şükürler olsun verene oğluşum şimdi 2 yaşında...
Massallah:) bende gorurum inssallh icim icimi yiyo.bi nebze rahatladm sayenizde

Ben 7. haftanın içindeyim kızlar. Sağlık ocağında öğrendim gebe olduğumu. Aile hekimin bir hafta daha bekle öyle git kadin doguma dedi. Heralde kese belli olsun bebek görünsün diye oyle dedi. Ben de gitmedim hala doktora. Hemen gitmeli miyim yoksa çok mu rahatım ben. İlk gebeligim

Canım hiç merak etme ben 7.haftamda öğrenmiştim hamile olduğumu gittim ultrasonla baktı bişey göremedi alttan ultrasonla baktı kese oluşmuş ama henüz bişey yoktu 1 hafta sonra tekrar gittim gene aynı sadece kese görünüyodu artık umudu kesmiştim neyse bi hafta sonra tekrar gel dedi gittim artık kalbi oluşmuştu kalp atışlarını dinledim inanamadım Rabbim in mucizesi bi hafta önce bişey yokken bi hafta sonra kalp atışlarını dinledim Allah herkese tattırsın sağlıkla sıhhatle yavrularularını kucaklarına almayı nasip etsin .. =)

Back
X