- 28 Mayıs 2015
- 462
- 301
- 23
- 34
- Konu Sahibi tarkaninoglumurat
Valla icim cok rahatladi. Cok tesekkurler hepinize tek tek.. 1 hafta nasi gecicek simdiyok geç kalmamışsın, benim 2 hamileliğimde de 8. haftada göründü bebekler :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla icim cok rahatladi. Cok tesekkurler hepinize tek tek.. 1 hafta nasi gecicek simdiyok geç kalmamışsın, benim 2 hamileliğimde de 8. haftada göründü bebekler :)
daha dur bismillah 5. haftasın. 7 hatta 8 e kadar yolu var bununSelam kizlar. Bugun doktora gittim keseyi gorduk fakat bebegi goremedikhaftaya tekrar randevu verdi tahlil vs yapilmadi merak etme haftaya goruruz dedi ama ya goremezsek diye dusunmeden edemiyorum
sizde de boyle mi oldu hamile bayanlar?
Daha 5 haftalik cok normal gormemesi kalbi bile atmiyor ki dahaSelam kizlar. Bugun doktora gittim keseyi gorduk fakat bebegi goremedikhaftaya tekrar randevu verdi tahlil vs yapilmadi merak etme haftaya goruruz dedi ama ya goremezsek diye dusunmeden edemiyorum
sizde de boyle mi oldu hamile bayanlar?
Massallah:) bende gorurum inssallh icim icimi yiyo.bi nebze rahatladm sayenizdeKorkma tatlım sakin ol herşey yolundaaa....Ben 6 haftalıktım gittiğimde kese vardı ama bebişimi göremedik 15 gün sonra gel dedi 15 gün sonra gittiğimde kalp atışını duydum şükürler olsun verene oğluşum şimdi 2 yaşında...