kese var bebek görülmüyor

Seyda53520

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
30
5
36
iyi günler arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var gebelik kesem 6 gün önce görüldü dı-oktor bu hafta için kontrole gitmemi söyledi gebelik 5 haftada kese var bebek yada kalp atısı yok dedi sizce erkenmidir yoksa korktugum boş gebelikmidir başına bu durum gelen arkadaşlar yarım edebilirmisiniz kap atısını ne zaman aldınız bebeklerinizin

bende kontrole gittigimde 7 haftalikti bebegi gorememisti bosmus malesef.
ama seninki.erkenmis bazen gorulemiyor diye biliyorum 6 hafatadan sonra baksinlar kalo atisi zaten o zaman daha iyi gozukuyor demisti doktorum

iyi günler arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var gebelik kesem 6 gün önce görüldü dı-oktor bu hafta için kontrole gitmemi söyledi gebelik 5 haftada kese var bebek yada kalp atısı yok dedi sizce erkenmidir yoksa korktugum boş gebelikmidir başına bu durum gelen arkadaşlar yarım edebilirmisiniz kap atısını ne zaman aldınız bebeklerinizin
canım bende ilk çocuğumda 6haftalıkken kalp atışını duydum ama 2. çocuğumda ise 8 haftalıkken duymuştum önemli olan bebeğin olup olmaması

Benimde ilk gebeligim boş gebelikle sonuçlanmıştı malesef..
8.haftaya kadar bekle istersen,ama yoksa da üzülme sakin çünkü bebek yok içinde sadece kese..
Ayrıca yumurtalıkların ekstra çalışır durumda olacağı için hemen hamile kalabilirsin tekrardan..

canım bende ilk çocuğumda 6haftalıkken kalp atışını duydum ama 2. çocuğumda ise 8 haftalıkken duymuştum önemli olan bebeğin olup olmaması
bebeğide göremedim dedi haftaya tekrar gel dedi çok korkuyorum 2.kürtajım olucak rabbim hayırlısını versin tek duam o

Benimde ilk gebeligim boş gebelikle sonuçlanmıştı malesef..
8.haftaya kadar bekle istersen,ama yoksa da üzülme sakin çünkü bebek yok içinde sadece kese..
Ayrıca yumurtalıkların ekstra çalışır durumda olacağı için hemen hamile kalabilirsin tekrardan..
çok teşekkür ederim bıraz daha bekleyeceğim başka bi doktora gidicem hayılısı olsun çok yıpranıyor insan

Kese boyunuz kaç acaba ultrason mu baktı yoksa vajinadan mi yolk saç oluşmuş dedi mi

Merhaba 6. Haftada görmüştüm ben. Karından yapılan ultrasonda görünmemişti. Vajinal yaptılar gördük. Vajinalden kesin sonuç alınıyor.

Benimde gözükmedi haftaya gel dedi şu an 6+1 5+6 da gittim doktora. İnşallah görürüz

5 hastalıkken bebek görünmeyebilir. Benimde 6 haftalıkken bebek görüldü 7 haftalıkken kalp atışı duyuldu. Acele etmeyin. Kötü düşünmeyin. İnşallah bebeğiniz sizinledir.

Back
X