kese var bebek görünmedi.acil yardım lütfen

darkangelis; öyle hemen kürtaj lafı ediyorsa ve boş yere seni böyle panik ediyorsa zaten o doktor iyi değildir. Ne olursa olsun son aşamaya gelene kadar bir hamşle bayana bu denir mi hiç.. Hemen doktorunu değiştir ve iyi bir doktora görünmekle işe başla. Kendinide hiç üzme. Ayrıca kimseyle kendini kıyaslama bazılarında erken de görülebiliyor bazıları geç görünüyor. Sıkma canını. Allah ol dedikten sonra kimsenin gücü yetmez bebeğine zarar vermeye.. Sende buna asla izin vermezsin..

senınle aynı gunu gunune aynı hamleleıgımız benımde son adet tarıhı 20 ekım
daha doktora bıle gıtmedım bı ıkı hafta sora gıtmeyı dusunuyorum
ben gecen sene 6 haftalık dusuk yaptım onda bıle dra gıtmedım kendılıgınden dustu bebek
duserse duser allahın dedıgı olur ben sadece hayırlı ve saglıklı bır bebek (evlat ) dılıyorum allahtan
doktorada gıtmeyı sevmıyorum ustelık saglık teknıkerıyım aynı zamanda

canım betahaş 1500 de olması lazım birde adetini en az 1,5 2 hafta geçmesi lazım doktorunu değiş:Saruboceq:

merhaba darkangelis
arkadaşlarında dediği gibi bence hiç üzülme canım daha çok erken
bende 5+2 de gittim sadece kese vardı drum çok normal daha çok küçük dedi 2 hafta sonra çağırdı yarın kontrolüm var bence sende başka dr git ve en az 7. haftaya kadar bekle canım
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
bizi habersiz bırakma

Kızlar herşey için sağolun.Dün kalp atışını bizzat gördüm.boşuna korkutmuş o doktor beni.Devlet hastanesine gideceğim artık.Dualarınızı bekliyorum.ALLAH OLMAYANA KISA ZAMANDA VERSİN.

merhabalar bende sımdı sorunuzu 0okudum ve benımde son adet gunum 18 subat su an 7 haftalıgım ama dr uma gıttgımde kese goruldu bebek gorulmedı ...hcg 19000cıktı ve bu cok yuksek oldugu ıcın bebegın gorulmesı gereklı dedı,10 gun sonra tekrar ultsona gırecegım bende endişelıyım kı kötü sonuclanırsa dıe...

offf ya slm arkadaşlar yeniyim bu sitede benimde kafam cok karışık
en son 26.08.2010 adet görmüştüm adetlerim düzensiz gec yumurtlama olmuş olabilir tahmimen bir aylık ultrosanda bakıld kese var ama küçük dengi bebek te yok daha öncede 2 aylıkken kalp atışlarının alınmamasından kürtaj olmuştum cok korkıuyorum

birde benim üstelik adetim gecince özel doktora gittim dedim eczaneden aldım yaptım bi tek baktı kist oluşmuş dedi bide bana adet söktürücü verdi kullandım bitince olmazsan 10 gün içinde gel dedi gittim kist kese oldu nası şeyse onu araştırdım bebeğe bi zararı olmazmış daha keseye yerleşmediysede ama düşük yapılabilirmiş cok yanlızım ve bebişim olsun istiyorumm

canm bende bir bucuk aylık hamileydim....kese var ama bebek gözükmüyor dedi..almamız lazım dedi...
ben bekledim başka dr ye gittim cok incalede bebek ölmüş baya olmuş içinde kurumuş dedi...ama kese belirgindi aldırdım bebeğimi sonra tekrar hamile kaldım şimdi onuda düşük yaptım...hayırlısını iste ben cok üzülmüştüm ama dr bana üzülme bu bebekler doğarsa sağlıksız yada özürlü olur dedi..allah tarafından 3 aydan önce ya düşer ya karında ölür almak zorunda kalırız dedi...sağlıklı olsun hayırlısını iste..

Melekkuzum sen kacıncı haftadayken gördun bebişini ve kalp sesini ne zaman duydunuz ben de 6 haftaya yakınım yadımcı olurmusun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…