- 6 Mayıs 2022
- 81
- 19
- 38
- 30
- Konu Sahibi Lovelybusra
-
Hayır sanırım çünkü öyle bir şey demedi doktor çok ilgisizdiYolk göründü mü
karından mı yoksa vajinal mi kontrol edildinizHayır sanırım çünkü öyle bir şey demedi doktor çok ilgisizdi
Karından bakıldıkarından mı yoksa vajinal mi kontrol edildiniz
Vajinal 8 mmKarından bakıldı
Ya inşallah dediğiniz gibi olurVajinal 8 mm
Karından 20mm olduğunda yolk kesesi görünmediyse boş gebelik olarak sonuçlanıyor .
Daha 13 mm sizin
Korkmayın kendınızı strese sokmayın inşAllah bebeğiniz sizinledir
Aslında doktora sordum o daha çok küçük olduğu için görünmedi dedi inşallah bu hafta görürümBenim de 6+0da hiçbir şey yok dedi, 6+6da lekeyle gittim acilde vajinalde gördük bebeği, kalp atışı da çok az ve duzensizdi yeni oluşmuş demişti, 6hafta erken sayılır zaten 9.haftaya kadar vakti var korkulacak bı durum yok
Siz ne zaman görmüştünüz peki?Bebek görmek için daha erken
Ben vajinal ultrasonla gördüm. Daha erken gözüküyor vajinalde. Haftasını hatırlamıyorum.Siz ne zaman görmüştünüz peki?
Bende yolk kesesi gorunuyordu fakat bos gebelikle sonuclanmisti. Yani yolk kesesi varsada bos olabiliyorVajinal 8 mm
Karından 20mm olduğunda yolk kesesi görünmediyse boş gebelik olarak sonuçlanıyor .
Daha 13 mm sizin
Korkmayın kendınızı strese sokmayın inşAllah bebeğiniz sizinledir
Şimdiye kadar embriyonun görünmesi mi lazımdı peki?Bende yolk kesesi gorunuyordu fakat bos gebelikle sonuclanmisti. Yani yolk kesesi varsada bos olabiliyor
Cihazla ilgili de olabilir ben bugün başka bir doktora gittim embriyoyu gördüm kalp atışı da duyuldu inşallah sizinki de duyulurCanım bende de polikistik över var adet tarihim geç olduğu için gebelik haftasını embriyoya göre belirledi doktor ilk hafta gittiğimde kese biraz Aşagıda ve içi boştu bi sonra ki gittiğimde kese büyümüş embriyo oluşmuş 6 haftalık görünüyordu kalp atışını göremediği için 10 gün sonraya bıraktı bende kalp atışı için merak ediyorum inşallah gem görür hem duyarsın ve isteyen kim varsa
İlk doğumumu yapan doktor özel bi kliniğe gidiyorum inşallah bu hafta duyarım ilerleyen zamanlarda daha iyi doktor bulursam değiştirmeyi düşünüyorum canımCihazla ilgili de olabilir ben bugün başka bir doktora gittim embriyoyu gördüm kalp atışı da duyuldu inşallah sizinki de duyulurdoktor değiştirin bence
Bu arada çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah dualarınızda beni de bulundurursanız çok sevinirimCihazla ilgili de olabilir ben bugün başka bir doktora gittim embriyoyu gördüm kalp atışı da duyuldu inşallah sizinki de duyulurdoktor değiştirin bence
Hayırlısı olsun sağlıkla duyarsınız inşallahBende de 5 haftalık çarşamba günü bakacak korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?