KESE VAR BEBEK GÖRÜNMÜYOR DEDİ

pembe kurklu

27.11.:107.7 gncl:78.0 hdf.72,0
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
699
179
23
32
Selam kızlar bugün ilk kontrolüme gittim doktor kese var ama bebek yok dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi keseye göre 5+1'miş ama son adet tarihim 14 Mart'ta muhtemelen geç döllenme olmuş yani canım sıkılmadı değil kese gayet iyi güzel yolk saç görünüyor ama şu an bebeği göremedim dedi ama sanki köşede ben görüyorum gibi sizce de öyle değil mi uzun bakmadı biraz daha uzun baksaydı belki görebilirdi karından baktı bu arada eşim de başka bir doktora randevu al dedi haftaya çarşamba başka bir doktor için randevu aldım bakalım siz de bir bakar mısınız kızlar normal mi bu ikinci resimde eklediğim kırmızı çizgi alan içerisinde sanki var olarak görüyorum sizce de öyle değil mi

Eklentiler

• IMG_20250508_093119.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 319
  • IMG_20250508_092856.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 301
5+1de bebek gorulmeyebilir zaten. Insallah gec dollenmedir canınızı sıkmayın

5+1de bebek gorulmeyebilir zaten. Insallah gec dollenmedir canınızı sıkmayın
Aynen öyleymiş ya İnşallah öyledir yani gözüksün de geç olsun güç olmasın inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun bakalım haftaya bir daha gideceğim başka doktora

Kese düzgün görünüyor 5.hafta da çok erken bir sonraki hafta gözükeceğini düşünüyorm hatta kalp atışı bile duyulur belki hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…