Kese var bebek görünmüyor yolk sacı ne oluyor varmı görüntüde

Boş gebelik için daha çok erken bi dönemdesiniz sizin haftanızda bende de görünmüyodu hatta ben 15 gün sonra gittiğimde de yoktu kese boştu kürtaj dedi bi doktor bende istemedim 15 gün sonra farklı doktora gittim oluşmuştu şimdi 28 haftalık oldum bekle çok erken daha bana doktorum 10 haftayı doldurmadan boş gebelik denemez demişti
Benim de sat 11 nisan.5 haftalıkken gittim kese var başka bir şey yoktu.Devlet hastanesi olduğu için pek önemsemedim.6+3te kendi doktoruma gittim alttan baktı bomboş kocaman bir kese yine...Pazartesi kürtajını yapıyım dedi çıktım.Devlet hastanesine gittim alttam 2 doktor baktı kese 27 mm olmuş kesen 1 hafta önden gidiyor ama içi bomboş dedi gösterdi ve bugün alalım dedi zaten düşürürsün dedi.Ben 1 hafta daha bekleme taraftarıyım.Siz hangi şehirde gidiyorsunuz doktora

Benim de sat 11 nisan.5 haftalıkken gittim kese var başka bir şey yoktu.Devlet hastanesi olduğu için pek önemsemedim.6+3te kendi doktoruma gittim alttan baktı bomboş kocaman bir kese yine...Pazartesi kürtajını yapıyım dedi çıktım.Devlet hastanesine gittim alttam 2 doktor baktı kese 27 mm olmuş kesen 1 hafta önden gidiyor ama içi bomboş dedi gösterdi ve bugün alalım dedi zaten düşürürsün dedi.Ben 1 hafta daha bekleme taraftarıyım.Siz hangi şehirde gidiyorsunuz doktora
Ankaradayım ben kusura bakmayın görmedim mesajınızı ne yaptınız

Tatlım benim doktor betaya hiç bakmadı
Keseyi görmezsem bakalım dedi
Ama bende 6+0 da gitmiştim vajinal baktı kese 16.8 mm di
Acaba vajinal ile ultrasyon üstten baktığında kese boyutları farklı mı oluyor ?
Onu tam anlayamadım
Evet farklı oluyor bana alttan baktı alttan çok yakın bi görüntü olduğu içim göremedi karından baktı keseyi gördü yolk saçı da sözüm ola görmüş henüz yeni olduğu için yeni oluşuyormuş küçükmüş ama ben göremedim kese bide yamuktu haftaya perşembe tekrar çağırdı umarım güzel haberler alırız

Ben de Ankaradayım.Rahmim ters olduğu için hep alttan muayene ettiler yolk sac filan hiçbir şey yoktu bende.sizin doktorunuz kimdi
İlk ankara hastanesine gittim ilk ayşegül akyolla sonfa mustafa can akdoğana gittim o da aynı şeyi söyleyince bilkent şehir hastanesinin aciline gittim iyi ki gitmişim hala oraya gidiyom bütün doktorları çok iyi

Evet farklı oluyor bana alttan baktı alttan çok yakın bi görüntü olduğu içim göremedi karından baktı keseyi gördü yolk saçı da sözüm ola görmüş henüz yeni olduğu için yeni oluşuyormuş küçükmüş ama ben göremedim kese bide yamuktu haftaya perşembe tekrar çağırdı umarım güzel haberler alırız
Hadi inş canım güzel haberlerle gel

Back
X