kese var bebek görünmüyor

safiye-tanrkulu123

safişş
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
169
38
98
34
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben 8 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese göründü bebek görünmedi yarın alttan bakacaklar alttan görünme ihtimali varmı böyle birşeyle karşılaşan oldum ne olur bana yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum ya boş gebelikse

Canim normalde 8 haftalikken gorunmesi gerekir ama gec dollenme olabilir alttan muayenede daha net görünüyor hersey.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben 8 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese göründü bebek görünmedi yarın alttan bakacaklar alttan görünme ihtimali varmı böyle birşeyle karşılaşan oldum ne olur bana yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum ya boş gebelikse
Cnm bebek varsa alttan görünür korkma geç döllenme dir inşallah bebeğin seninledir korkma bol bol dua et ve su ic

Tatlim 8 haftalık görünmesi gerekir ama vajinal muayene ile gorunur benimki 5 haftalıkken alttan muayene ile gorunmustu inş sanada aynısı olur sıkma canini

Gec dollenmeyse görünmemiş olabilir canım ;) hadi hayırlısı inşallah görürsün bebisini :anneadayı:

kese 8 haftalık ölçüldüyse bebeğin görünmeme ihtimali çok düşük. çok umutlanmanı tavsiye etmem ama ilk gebeliğimde doktor kesedeki bebeği görememişti bazen usg cihazı sebebiyle böyle hatalar olabiliyomuş onu da söylemeden geçemicem. yine boş derlerse başka bir doktor kontrolünden geçmeyi ihmal etmeyin derim. inşallah istediğiniz sonucu alırsınız. geçmiş olsun

Hiccc korkmayin benimde oyleydi 7haftalikken gittim bebektr yok kalp atisida dendi ama 2hafta durup yeniden gittim dun kalp atisida bebekde goruldu. Biraz sabredin iyiyi dusunun iyi olsun. Gec dollenmeden dolayi oluyormus mesela bejim suan 9. Hafta olmasi gerekirken bebek 7 haftalik

Allah yardimcin olsun.Ben de geçen yıl yaşadım bunu seni çok iyi anlıyorum. Ama şunu söyleyeyim hiç ummadığımız bir anda hamile kaldım.şu ancak 9 haftalik hamileym. Allah in izniyle kavuşacağız inşallah. Bol bol dua et zamanı gelince bebeğin seninle olacak.moralini bozma herşey de bir hayır vardır.

Hiccc korkmayin benimde oyleydi 7haftalikken gittim bebektr yok kalp atisida dendi ama 2hafta durup yeniden gittim dun kalp atisida bebekde goruldu. Biraz sabredin iyiyi dusunun iyi olsun. Gec dollenmeden dolayi oluyormus mesela bejim suan 9. Hafta olmasi gerekirken bebek 7 haftalik
ama benim alttanda baktılar ne kalp atışı ne yolk sac nede bebek hiç bişey göremedi ayrıca 8 hafta 4 günlükmüş

Bende testte hamile ciktim daha doktora gitmedimerken mi dsha gec mi kaldim bilemedim insallah bende bebek gorunur .arkadasa cok üzüldüm bence birax bekle hemen kürtaj için karar verme

Back
X