Kese var bebek gözükmüyor

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
102
103
30
Artvin
Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim 7 haftalık hamileyim normalde kese gözüküyor ama etrafı bulutlu daha net olmalı gibi bişey dedi doktor. Bebek ise hala gözükmüyor. Alttan muayene yaptı onda da aynı şekil boş gebelik olabilir dedi. Duruma göre gebeliği sonlandırılacak diye söyledi. Aynı durumu yaşayan sonradan bebeği gözüken oldu mu lütfen yardımcı olun çok endişeleniyorum

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim 7 haftalık hamileyim normalde kese gözüküyor ama etrafı bulutlu daha net olmalı gibi bişey dedi doktor. Bebek ise hala gözükmüyor. Alttan muayene yaptı onda da aynı şekil boş gebelik olabilir dedi. Duruma göre gebeliği sonlandırılacak diye söyledi. Aynı durumu yaşayan sonradan bebeği gözüken oldu mu lütfen yardımcı olun çok endişeleniyorum
Boyle bi durumda 9 hafta olana kadar beklenir diye biliyorum.. Acele etme.derim.

Bende 6 haftalik hamileyim ayni durumdayiz onlarin hesaplamasina gore boyle aslinda 4 haftalikmisim. Iki gun once gittiğimde banada kalp atisini duyamiyorum bos gebelik olabilir dedi %50 %50 sans varmis ben daha erken olduguna inanmak istiyorum haftaya birdaha gidicez mumkunse doktorunu değiştirip haftaya birdaha git

Malesef bugün itibari ile düşük başladı. Çok üzgünüm çok kötü bir durummuş umutlarının aniden gitmesi. Herkese cevapları için teşekkür ederim

Back
X