Kese var bebek henüz gözükmüyor

GokSemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
9
2
1
25
Iyi günler kizlar lutfen yardım ediiinn ben 5+0haftalikken ultrasona girdim. Kese 7.4 milimdi 6+0 haftalikken yine girdim kese 18mlim olmus fakat içinde bebek gozukmuyor.bebegin görünmemesi normal mi 7-8.haftada gorunur diyorlar ama daha once basiniza geldi mi boyle bir sey ama 3 4gündür sürekli midem bulaniyor ve sabahlari kusuyorum. Bas donmem cok fazla neden acaba bos gebelik veya degil diyeblir miyizz lütfen yardim ediinn

en guzeli 7-8 haftaliktan once doktora gitmemek.simdiden cok stres yapmissiniz.cok detaylara takilmayin allahin izniyle 7-8 haftalikken gidin kalp atisini duyun.

Biraz daha bekle ben bebeği ve kalp atışını 8.haftada görmüştüm canım

Canım 20-25 mm olunca hala gözükmüyorsa boş gebelik olabilir haftaya bir daha git yolk sac gözüktüyse bebişte gözükür bence

Biraz daha bekle ben bebeği ve kalp atışını 8.haftada görmüştüm canım
Ayy inşallah bende görürüm 1.de 6hfta 6gunluk dustu kese geç olmustu. simdi kese oldu bebek olusmadi ama 2 3 gündur mide bulantim bas donmem cok fzla kokulardan yemeklerdrn acayip tiksinti duyuyorum bakalim hayirlisi insallah

Ayy inşallah bende görürüm 1.de 6hfta 6gunluk dustu kese geç olmustu. simdi kese oldu bebek olusmadi ama 2 3 gündur mide bulantim bas donmem cok fzla kokulardan yemeklerdrn acayip tiksinti duyuyorum bakalim hayirlisi insallah
Geç döllenme olabilir benimde boş gebelik olmuştu dediğim gübi yolk sac varsa ve 25mmi geçtiyse hala görünmüyorsa sıkıntılı demişti doktor

Yolk du sanirim o gozukuyor mu peki? Ben vajinal ultrasonla 6+4te kalp atisini duymustum. Olmazsa vajinal baktir istersen bir zarari yok bebege.

Merana ben bugün tekrardan hastaneye gittim bebeğim 6+5 günlük kalp atışı Perşembe günü çok az vardı daha sonra tekrar ultrasona girdim ve 2 kordon bağı olduğunu söyledi dalar biri kesesi var diğerinin yok kesesi olan gelişen bebeğimin kalp atışı yok dizinde başınıza böyle bişey gelen var mı ?

arkadasima bebek gorunmuyor diye aldirmasi gerektigini soylemislerdi. cocuk simdi kocaman. baya bir beklemisti o. gayette saglikli. gec dollenme falan da olabilir. acele etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…