Iyi günler kizlar lutfen yardım ediiinnben 5+0haftalikken ultrasona girdim. Kese 7.4 milimdi 6+0 haftalikken yine girdim kese 18mlim olmus fakat içinde bebek gozukmuyor.bebegin görünmemesi normal mi 7-8.haftada gorunur diyorlar ama daha once basiniza geldi mi boyle bir sey ama 3 4gündür sürekli midem bulaniyor ve sabahlari kusuyorum. Bas donmem cok fazla neden acaba bos gebelik veya degil diyeblir miyizz lütfen yardim ediinn
Canım 20-25 mm olunca hala gözükmüyorsa boş gebelik olabilir haftaya bir daha git yolk sac gözüktüyse bebişte gözükür benceIyi günler kizlar lutfen yardım ediiinnben 5+0haftalikken ultrasona girdim. Kese 7.4 milimdi 6+0 haftalikken yine girdim kese 18mlim olmus fakat içinde bebek gozukmuyor.bebegin görünmemesi normal mi 7-8.haftada gorunur diyorlar ama daha once basiniza geldi mi boyle bir sey ama 3 4gündür sürekli midem bulaniyor ve sabahlari kusuyorum. Bas donmem cok fazla neden acaba bos gebelik veya degil diyeblir miyizz lütfen yardim ediinn
Biraz daha bekle ben bebeği ve kalp atışını 8.haftada görmüştüm canım
AminnÇok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun
Sali gunu gidoc inşallah bakalim hayırlısıylaCanım 20-25 mm olunca hala gözükmüyorsa boş gebelik olabilir haftaya bir daha git yolk sac gözüktüyse bebişte gözükür bence
Ayy inşallah bende görürüm 1.de 6hfta 6gunluk dustu kese geç olmustu. simdi kese oldu bebek olusmadi ama 2 3 gündur mide bulantim bas donmem cok fzla kokulardan yemeklerdrn acayip tiksinti duyuyorum bakalim hayirlisi insallahBiraz daha bekle ben bebeği ve kalp atışını 8.haftada görmüştüm canım
Geç döllenme olabilir benimde boş gebelik olmuştu dediğim gübi yolk sac varsa ve 25mmi geçtiyse hala görünmüyorsa sıkıntılı demişti doktorAyy inşallah bende görürüm 1.de 6hfta 6gunluk dustu kese geç olmustu. simdi kese oldu bebek olusmadi ama 2 3 gündur mide bulantim bas donmem cok fzla kokulardan yemeklerdrn acayip tiksinti duyuyorum bakalim hayirlisi insallah
Yarin gidicem bakalim cok dua ediyorum insallah gorunurGeç döllenme olabilir benimde boş gebelik olmuştu dediğim gübi yolk sac varsa ve 25mmi geçtiyse hala görünmüyorsa sıkıntılı demişti doktor
Yarin gittimde olmazsa oyle olacak bakalim hayirlisiyla insallah görünür de hic gerek kalmazYolk du sanirim o gozukuyor mu peki? Ben vajinal ultrasonla 6+4te kalp atisini duymustum. Olmazsa vajinal baktir istersen bir zarari yok bebege.
Merhaba doktora gidebildinizmi umarım güzel haberler almışsınızdırYarin gittimde olmazsa oyle olacak bakalim hayirlisiyla insallah görünür de hic gerek kalmaz
Evvet gittim 6 hfta 4 gunluk bebek var dediler kalbi atiyor gordum binlerce sukurler olsun rabbime kiiMerhaba doktora gidebildinizmi umarım güzel haberler almışsınızdır
Merhabalarr gittim 6hfta 4 gunluk bebisiniz var kalbi de atiyor dedi gosterdi insallah saglikli bi sekilde devam ederizzMERHABA SONUCLAR NASIL?
Evvet gordum bebekolusmus kalbi de atiyor gayet saglikli oldugunu soyledi doktorkeşke bir de sonuçları da yazsanız buraya inşallah görmüşsünüzdür bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?