- 4 Kasım 2025
- 163
- 36
- 13
- 31
- Konu Sahibi kahvelergeldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah görünür endişeliyimHmm insallah görünür aksi taktirde dış gebelık durumunuz var. Düşükle sonuçlanır
Dış gebelik değil. Kese görünmüş. Boş gebelik ihtimali var. Ama kesenin içinde oluşum gibi bir belirti var mı?Hmm insallah görünür aksi taktirde dış gebelık durumunuz var. Düşükle sonuçlanır
Kıyamam insallah canım. Endişelenme eğer aksi bir durum olursada hiç üzülme o dogru bir gebelik olmamıştır. Sonrasında gebe kalmakta zor olmuyor hiç merak etme ilk gebeklıklerde aksilikler yaşayabiliyor çoğu insan. Ama insallah öyle bısey olmaz. 10 gün beklemek çok zor tahmın edebılıyorumİnşallah görünür endişeliyim
Evet ya yanlış yazmışım aynı şeyi yakın kız arkadasım yaşadı onunda böyle ilk görünmedi sonrası olumsuz oldu malesef insallah öyle olmazDış gebelik değil. Kese görünmüş. Boş gebelik ihtimali var. Ama kesenin içinde oluşum gibi bir belirti var mı?
Neden insanları bu şekilde korkutuyorsunuz 10 haftaya kadar normal olabilir dış gebelik ne demek böyle söylenir mi hamile insana korkutmak değil de nedir biraz düşünceli olalımHmm insallah görünür aksi taktirde dış gebelık durumunuz var. Düşükle sonuçlanır
Son adet tarıhınız neydıKızlar 6+3 te gittim bebek görünmedi dedi doktor 10 gün sonra gel dedi siz kaç haftalıkken gördünüz bebeği yardımcı olur musunuz
Evet var yapay zeka sac gördü gözle görünüyor doktor da bebek şuan küçüktür görünmez dediDış gebelik değil. Kese görünmüş. Boş gebelik ihtimali var. Ama kesenin içinde oluşum gibi bir belirti var mı?
Evet haklısınız daha da stres oldumNeden insanları bu şekilde korkutuyorsunuz 10 haftaya kadar normal olabilir dış gebelik ne demek böyle söylenir mi hamile insana korkutmak değil de nedir biraz düşünceli olalım
Bende bekliyorum kese sağlıklı kanama alanı falan yok dedi ama bebek için erken dedi görünmez dedi bekliyorum bakalım nasip yaGeç döllenme vs de olabilir bi sorun yoksa 10 güne belli olur beklemekte fayda var
14 ekim satSon adet tarıhınız neydı
Çok teşekkür ederim yorumunuz için içim rahatladıDoktorun vardır bir bildiği siz takmayın çevremde ve genel bilgim ile 10 haftaya kadar görünen bebekler var şuan kese ve etrafı düzgün
Allah korusun peki boş gebelikte bebek nerde oluyor ki? Test pozitif kese var bebek?Dış gebelik değil. Kese görünmüş. Boş gebelik ihtimali var. Ama kesenin içinde oluşum gibi bir belirti var mı?
henüz erken normal olarak suanda yeni 6 haftalık olmussunuz bıdakı gıdılse gorursunuz henüz cok kücük hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsın rabbım14 ekim sat
henüz erken normal olarak suanda yeni 6 haftalık olmussunuz bıdakı gıdılse gorursunuz henüz cok kücük hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsın rabbım
Çok teşekkür ederim kızlar valla rahatladım biraz kafama takıyordum cumartesi gidicem allahın izniyle az kaldıKuzum sıkma sakın canını, sürece güven panik hiç yapma. Elbet görünür bebiş de
Ben bos gebelık gecırdım 8 ay önce benım 10+3 de kürtaj oldum benım degerlerım duzgun artmamıştı bileÇok teşekkür ederim kızlar valla rahatladım biraz kafama takıyordum cumartesi gidicem allahın izniyle az kaldı![]()