• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var bebek yok 6+3

kahvelergeldi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
163
36
13
31
Kızlar 6+3 te gittim bebek görünmedi dedi doktor 10 gün sonra gel dedi siz kaç haftalıkken gördünüz bebeği yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 1000002541.webp
    1000002541.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 33
İnşallah görünür endişeliyim
Kıyamam insallah canım. Endişelenme eğer aksi bir durum olursada hiç üzülme o dogru bir gebelik olmamıştır. Sonrasında gebe kalmakta zor olmuyor hiç merak etme ilk gebeklıklerde aksilikler yaşayabiliyor çoğu insan. Ama insallah öyle bısey olmaz. 10 gün beklemek çok zor tahmın edebılıyorum

Dış gebelik değil. Kese görünmüş. Boş gebelik ihtimali var. Ama kesenin içinde oluşum gibi bir belirti var mı?
Allah korusun peki boş gebelikte bebek nerde oluyor ki? Test pozitif kese var bebek?

Kuzum sıkma sakın canını, sürece güven panik hiç yapma. Elbet görünür bebiş de

henüz erken normal olarak suanda yeni 6 haftalık olmussunuz bıdakı gıdılse gorursunuz henüz cok kücük hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsın rabbım
Kuzum sıkma sakın canını, sürece güven panik hiç yapma. Elbet görünür bebiş de
Çok teşekkür ederim kızlar valla rahatladım biraz kafama takıyordum cumartesi gidicem allahın izniyle az kaldı 💕

Back
X