Kese var bebek yok yardımcı olur musunuz

Ben mart ayinda bos gebelikten kürtaj oldum canim.surwkli takip ettiler.tek tarfli bicak saplanmasi gibi agri oluyo bos gebelikte.birde doktorum hemen kurtaj demedi kesenin belli bir milime gelmesi gerekiyormus beni beklettiler baktilar yok kurtaja aldilar.8 ci haftada.ins.senin bebisin gorunur Allah yardimcin olsun
Çok geçmiş olsun canım bende nisan da düşük yaptim ondan önce bir düsüğüm daha var ikisinde de kurtajla aldılar kalan parçayı.. İnşallah amin canim benimm

Çok geçmiş olsun canım bende nisan da düşük yaptim ondan önce bir düsüğüm daha var ikisinde de kurtajla aldılar kalan parçayı.. İnşallah amin canim benimm
Sanada cok gecmis olsun.ins.saglikla görursun bebegini.bende suan hamileyim 5 haftalik ins.benimkide saglikli bir gebeliktor.bende tekrar bos gebelik yasarim diye korkuyorum.

Sanada cok gecmis olsun.ins.saglikla görursun bebegini.bende suan hamileyim 5 haftalik ins.benimkide saglikli bir gebeliktor.bende tekrar bos gebelik yasarim diye korkuyorum.
İnşallah canım benim senin de hayırlı haberlerini bekliyorum tek umudumuz geç döllenme o kadar korkuyorum ki tekrar kürtaj olmaktan bu sefer nasıl cesaret ederim tekrar gebe kalmaya bilmiyorum :KK43:

Back
X