Ben ilk kan testi yaptırdım 1898 çıktı ondan 2 hafta sonra doktora gittim.
Doktor direkt vajinal ultrason ile bakalım henüz hic bir şey goremeyebilirz dedi garanti olsun diye , oyle bebeği gördü
Kardeşim valla hiç endişelenme stres olma bana 3 gün önce dr kese boş bebek yok dedi 8 haftalık hamilesin boş gebelik açsan şimdi kürtaj yapaym ya da yarın sabah yapalım dedi . Sonra eşim başka dr a göstermek istiyoruz dedi kadın da bize siz billrsiniz ama kese boş kürtaj diye diretti biz çıktık ordan. Başka dr a gittk ve 5+4 hamileymişim ve bebeğim göründü . Adi kadın keseyle fazla oynamış bebeği göremeyince hafif kanama başlamş iğne ve fitil verdi dr kalp atışı henüz yok haftaya gel dedi. Aklınız varsa tek dr a gitmeyin hele böyle durumlarda asla ümitszliğe kapılmayın bazı dr kürtajdan para kazanmak için bile herseyi yapıyor acı ama gerçek . Kadın resmen bni yatırıp kürtaj yapcaktı hala aklım almıyor resmen katil olmuşlar.
Yalan yok hic umudum kalmadi bir mucize su an bekledigim cunku 6+6 haftalik iyi bir sure gozukmesi gerekirdi ustten de olsa.. allah buyuktur artik ne diyim
Allah'tan umut kesilmez ben son güne kadar hep bir umut bekledim ama malesef olmadi sen içini ferah tut sakın kötü düşünüp kötüyü çağırma sakin kalmaya calis
Allah'tan umut kesilmez ben son güne kadar hep bir umut bekledim ama malesef olmadi sen içini ferah tut sakın kötü düşünüp kötüyü çağırma sakin kalmaya calis
Az once doktordan ciktik sukurler olsun ki bebegimi gordum orda 6+6 hafta da yoktu 7+5 de gordum. Gec dollenme sanirim doktor bebek 7+1 gozukuyo dedi ama saglikli olsun da hicbir seyin onemi yok rabbime binlerce sukurler olsun
Az once doktordan ciktik sukurler olsun ki bebegimi gordum orda 6+6 hafta da yoktu 7+5 de gordum. Gec dollenme sanirim doktor bebek 7+1 gozukuyo dedi ama saglikli olsun da hicbir seyin onemi yok rabbime binlerce sukurler olsun