Kese var bebek yok

Bsklss

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
58
74
38
28
Merhaba ben pko hastasıyım ama tedaviyi bırakalı 2 ay oldu pazartesi hamile olduğumu ogrendim beta 497 ertesi gün 766 oldu dün hastaneye gittim doktorum 5+1 haftalık kese var 4mm ama bebek görünmüyor dedi haftaya cuma tekrar gidicem haftaya görebilirmiyiz sizce

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-03-10-14-01-987_com.whatsapp.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 125
Daha çok erken normal görünmesi 7 haftalıkken gördüm ben iki hamileliğimde de. Vajinal ultrosonla görünür belki haftaya gittiğinde de.

Çok yeni daha ne biçim doktor o , bende 5+1 kese göründü aynı böyle bebek icin çok erken 2 hafta sonra çağırdı bence doktorunuzu değiştirin acilen

Cuma erken olur daha sonra gidin

Çok yeni daha ne biçim doktor o , bende 5+1 kese göründü aynı böyle bebek icin çok erken 2 hafta sonra çağırdı bence doktorunuzu değiştirin acilen
Bu haftada alttan muayneyle gördü keseyi yolkda yok dedi sizdede öyle mi oldu cuma günü görünmez mi yani

Bu haftada alttan muayneyle gördü keseyi yolkda yok dedi sizdede öyle mi oldu cuma günü görünmez mi yani
5+1 de sadece kese görünür , bebek yolk vs görünmez aynı 5+1 de bende sadece minnacık 4.3 mm kese göründü alttan o kadar
Doktor iki hafta sonra gel zaten rutin olarak normali suan görünmemesi dedi.

5+1 de sadece kese görünür , bebek yolk vs görünmez aynı 5+1 de bende sadece minnacık 4.3 mm kese göründü alttan o kadar
Doktor iki hafta sonra gel zaten rutin olarak normali suan görünmemesi dedi.
İnşallah bu sorun çıkmaz daha öncede kimyasal gebelik geçirdim aşılamadan sonra ama beta 200 du en fazla şuan düzenli artıyor ve doğal yolla hamile kaldım

Hemen stres yapma 4mm kese cok çok küçük. Merak etme benim 5 haftalıkken kesen 12 mmdi karından ultrasonda yolk bile görünmdi. Bende beklyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…