• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var bebek yok

elmalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
743
116
53
33
Arkadaşlar çift embriyo koydurmuştum sabaha doğru bir damla taze kan geldi sabah doktora geldim keseleri gördük iki embriyo tutmuş kese boyutları 11mm ve 9.5 mm ama bebek göremedik içinde devlet hastanesindeyim karından bakıldı isterse vajinal bakalım istersen doktorunda bakarsın ctesi dedi sizce boş gebelik mi olacak

Arkadaşlar çift embriyo koydurmuştum sabaha doğru bir damla taze kan geldi sabah doktora geldim keseleri gördük iki embriyo tutmuş kese boyutları 11mm ve 9.5 mm ama bebek göremedik içinde devlet hastanesindeyim karından bakıldı isterse vajinal bakalım istersen doktorunda bakarsın ctesi dedi sizce boş gebelik mi olacak
Çok küçük 11 mm ve 9.5 mm keseler çok başında olabilirsin gözükecektir inşallah bebişlerin korkma

Benim ilk gittigimde 12 mm di kesnin içi bostu 5 haftaliktim sonra 1 hafta sonra tekrar başka doktora gittim hem bebeği hem kalp atışını çok kısa duydum korkmayın daha çok yeni sizinki ileriki haftalarda görünecek

5+5 im bugün chatgbt ye göre tüpte hesaplamayı da bilmiyorum bir önceki doğal gebelikti 5+4 te bebek oluştu kalp atışı da görülmüştü şimdi korkuttu betam 2 gün önce 12000 di

5+5 im bugün chatgbt ye göre tüpte hesaplamayı da bilmiyorum bir önceki doğal gebelikti 5+4 te bebek oluştu kalp atışı da görülmüştü şimdi korkuttu betam 2 gün önce 12000 di
Yok yok korkma canım keseler küçük daha hiç korkma

transfer tarihi ne

benim 29 i ekimdi
İlk gün de yerim 332.6 çıktı
Bir sonraki değerim 801 cıktı ondan sonra kan vermene gerek yok dedi hemşire 26 Ekim'e gün verdi kalp atışı ve kese için üçüncü gün ve beşinci gün embriyoları transfer edilmişti ben de gün sayıyorum bu zamana kadar hiç kanama felan yaşamadım çok şükür

Back
X