Kese var bebek yok

Selam hastane ve doktor aynı mıydı acaba farklıysa ondan kaynaklıda ilk başta görünmemiş olabilir bazı makinelerde daha net görünüyor

Selam hastane ve doktor aynı mıydı acaba farklıysa ondan kaynaklıda ilk başta görünmemiş olabilir bazı makinelerde daha net görünüyor
Daha önce hep devlet Hastanesi'ne gittim bu sefer özele gittim özelde direk ultrasonu olur vurmaz ben de gördüm hatta hocam bu bebek mi diye sordum evet dedi neden dedim daha önce boş gebelik deniyordu yok dedi belki gebelik var bebek var ama kalp atışı yok işte gösterdim bazı filmleri ultrasonları falan dedi evet görünmemiş ama ben şu an görüyorum

İnşallah en yakın zamanda kalp atışınıda duyarsınız bende özelde gittiğimde bebeği gördük 2 farklı devlet hastanesine gittim bebek yoktu neden makineler arası bu kadar farkediyo anlamıyorum olan biz annelere oluyor

Aynen de insalah kal atışını duymuşsunuzdur benim doktorda eğer kalp atışını duyarsak adet gününü deyistiricez dedi insalah hayirlisiyla bende duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…