zehragnydn
ben de seninle aynı durumdayım. Hatta sat da 9 Aralık. Hikayemi detaylı analatayım sana; 8 Ocak da öğrendim hamile olduğumu. O gün hcg değerim 431,40 tı. 10 Ocak' ta 761,40 oldu. Doktorumu aradım 16 Ocak için randevu aldım. Ama 14 Ocak da hafif lekelenme başladı, sadece tuvalette peçeteye gelen pembe kahverengi lekeler. Tabi ben korkudan ölüyorum. Doktor progestona başla dedi ve o akşam başladım. Ertesi sabah da hemen gittim. Ama keseyi ne karından ne de vajinal olarak göremedi. tekrar hcg istedi ve değer 1678 çıktı. Artış iyi değil, ilaçları bırak düşecektir dedi. Dış gebelik de olabilir dedi. O akşam berbat geçti tabi. Ertesi sabah (cumartesi) erkenden esas kafamda olan doktoru aradım, durumu anlattım, hiç randevusu olmamasına rağmen hemen gelsin demiş. ışınlanarak gittim tabi. Önce karından denedi ama görünmedi, sonra vajinal ultrasonla gördü keseyi. Kese sağ tüpün hemen sonrasına tam köşeye yerleşmiş ve çevresinde de beyazlık olunca dış gebelik ihtimali elendi. ertesi gün(pazar) bir daha hcg istedi ve değer 3602 oldu. Yani bu sefer ikiye katlandı. Çarşamba günü tekrar göreyim seni dedi, gittik kesemiz büyümüş yolk sac oluşmuştu ama kalp atışını duyamadık. bence gerek yok ama istersen bir daha hcg ölçtür dedi. o günkü değer de 6086 dı ve yine iki kat artmamıştı. O gün doktor hala risk olduğunu sağlıklı ilerleyebilir de gelişmeyen gebelik olabilir de dedi. Yarın sabah kontrolümüz var. Eğer pıtpıtlarımızı duyarsak her şey yolunda demektir. Aksi durumu düşünmek bile istemiyorum.
Çok uzun olmuş

kusura bakma. Senin değer artışlarını takip ettiler mi?