Kese var bebek yok

BU ARADA KESE 13,9 MM DEDİ

Ya yazmadan edemedim
Lütfen sakın sakın şimdiden üzülmeyin eğer bebek gerçekten oluşmazsa zaten o zaman üzülürsün şimdiden üzülme cunki bende daha önce sana benzer birşey yaşadım ve bu hamilelikte paşa gibi bir ogluşum oldu ben kürtaj ölü bebek sonrası hiç korunmadan hamile kaldım aslında korunduk ama doktor kontrolü yakında adet görürsün deyince yumurtlama olmaz diye düşündüm öyle işte kalıverdim. Test yaptım pozitif görünce koştum doktora kese göründü 9 gün sonra tekrar gittim ilk gittiğimde 11 mm olan kese hala 11mm bebek filan da yok görecem diye de altan baya bir uğraştı. Bana da bu bebek gelişmez haftaya gel alalım dedi. Eve geldim daha o akşam kanama başladı o kadar kurcalamaya. Dedim bebek gitti. Kurban bayramına 3 gün var giriştim temizliğe bir üşüttüm bir hasta oldum bayram da nasıl hasta ziyaretine gittik bayramın son günü yani aradan bir hafta daha geçti.eşime dedim ya çok hastayım acile gidelim kadın doğumcu baksın bebek düştü der ilaç yazar dedik. Hayatımda hiç unutmadığım bir andı doktor düşmüştür diyerek alttan baktı o kadar kanamalı alanın içinde o kadar gün kesesi bir mm bile gelişmeyen bebeğim in kendisi 3mm olmuştu ve sanki bir ışık gibi kalbi yanıp yanıp sönüyordu yâni hemen hastaneye yattım ve aylarca şakır şakır kanamam oldu ama herşeye rağmen tosun gibi bir oğlum oldu en zor ama en güzel hamileligimdi. Diyeceğim o ki hala ümidini kaybetme senin en azından kesen büyümüş benim dokuz günde kessem bile hiç büyümemişti.son ana kadar bekle hatta birkaç gün de fazladan bekle

işine karışmak gibi olmasın ama hemen kürtaja başvurma, bazı anne adayları 10. haftaya kadar bekliyor. yine en iyisini doktorun bilirde dediğim gibi. Hakkında hayırlısı.
UMUT OLMADAN YAŞAYAMIYOR İNSAN AMA KESE BOMBOŞ YOLK SAC HİÇ BİŞEY YOK BNDE İSTERDİM BEKLEMEYİ AMA JAYAL KIRIKLIĞIDA COK AĞIR CANIM :KK61:

Ya yazmadan edemedim
Lütfen sakın sakın şimdiden üzülmeyin eğer bebek gerçekten oluşmazsa zaten o zaman üzülürsün şimdiden üzülme cunki bende daha önce sana benzer birşey yaşadım ve bu hamilelikte paşa gibi bir ogluşum oldu ben kürtaj ölü bebek sonrası hiç korunmadan hamile kaldım aslında korunduk ama doktor kontrolü yakında adet görürsün deyince yumurtlama olmaz diye düşündüm öyle işte kalıverdim. Test yaptım pozitif görünce koştum doktora kese göründü 9 gün sonra tekrar gittim ilk gittiğimde 11 mm olan kese hala 11mm bebek filan da yok görecem diye de altan baya bir uğraştı. Bana da bu bebek gelişmez haftaya gel alalım dedi. Eve geldim daha o akşam kanama başladı o kadar kurcalamaya. Dedim bebek gitti. Kurban bayramına 3 gün var giriştim temizliğe bir üşüttüm bir hasta oldum bayram da nasıl hasta ziyaretine gittik bayramın son günü yani aradan bir hafta daha geçti.eşime dedim ya çok hastayım acile gidelim kadın doğumcu baksın bebek düştü der ilaç yazar dedik. Hayatımda hiç unutmadığım bir andı doktor düşmüştür diyerek alttan baktı o kadar kanamalı alanın içinde o kadar gün kesesi bir mm bile gelişmeyen bebeğim in kendisi 3mm olmuştu ve sanki bir ışık gibi kalbi yanıp yanıp sönüyordu yâni hemen hastaneye yattım ve aylarca şakır şakır kanamam oldu ama herşeye rağmen tosun gibi bir oğlum oldu en zor ama en güzel hamileligimdi. Diyeceğim o ki hala ümidini kaybetme senin en azından kesen büyümüş benim dokuz günde kessem bile hiç büyümemişti.son ana kadar bekle hatta birkaç gün de fazladan bekle
CANIM BENİM Kİ EN SON 7+4 TE 13,5 MM HAFTASINA GÖREDE COK KÜÇÜK DİYOLAR AMA PAZARTESİ NETLESECEK :(

Ya yazmadan edemedim
BU ARADA BENİM KANAMAM OLMADI HALA BOŞ GEBELİKTE KANAMA BEKLENMELİ Mİ

BU ARADA BENİM KANAMAM OLMADI HALA BOŞ GEBELİKTE KANAMA BEKLENMELİ Mİ
Yani çok sağlık lı bir gebelik de bile kanama olabiliyor ama sonuçta boş gebelik vücuda uyumlu birşey değil kürtaj olmasa bile vücut onu bir süre sonra atmak isteyecektir benim en takım arkadaşım üç yıl önce geç döllenme yaşadı bat gününü sat günü yaptılar sen gebelik haftana o yüzden tam itibar edemezsin bende hep geç adet görürüm o yüzden benim de bebeklerim hep küçük görünür dur bakalım inşallah bebek oluşmuşsa yeni gün belirlenir hakkında hayırlısı olsun

Canim merhaba öncelikle devletemi yoksa özelemi gidiyorsun ? Benimde basima boyle bir olay geldi devlete gittim dr kese var bebek yok dedi alttan ustten bakti yok yok dedi bos gebelik. Ordan ciktim kosa kosa ozele gittim cihazlar biraz daha gelismis tabiki ve o gun hem bebegimi hemde kalp atisini gordum simdide 18. Haftamiz doluyor teyzesi. Yabi umudunu kaybetme nolur. Bu arada 15 mm di kesem o gun devlet bos dediginde

Cok gecmis olsun canim inan cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda birdaha nasip eder insallah hersey nasip kismet uzme kendini

Çok geçmiş olsun canım benimde basımdan aynı şeyler geçti.hiç aklımıza böyle bisey gelmemişti kalp atışını duymak için gittik ama bebek yoktu ve 2 gün sonra kürtaj oldum çok üzüldüm çok yıprandı.şimdi kurtajin üzerinden 2 ay geçti şimdi yeniden hamileyim 5 haftalık.inan şimdi bile sevinmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.ama hep dua ediyorum allahima yalvarıyorum sağlıklı bi bebegim olması için.şöyle dusun en azından hamile kalabiliyoruz ilk hamilelikte de çok sık rastlanan birseymis.umarım tekrar aynı şeyleri yaşamayı

Back
X