Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şimdi doktordan geldim ... 7 .ci haftam bugun ama kese var embriyo gözkkmedi hala 5+5 teyken keseyi görmüştük ... çok sıkıldım içim sıkıldı .. Haftaya tekrar gidicem olmadı alttan bakıcak ...
Birde kiloluyum yağ tabakasından görülemeyebilir dedi böyle olan varmı![]()
cnm neden alttan baktırmadınki bnmde altan görülmüştü kalp sesini bile alttan duymuştuk zararı yok bence baktır enazından için rahatlar
canını sıkmak istemem ama en yakın arkadaşımda aynısı oldu malesef geçen hafta 8 haftalıkken kürtaj oldu.yani bebek yokmuş,ya da embriyo oluşmuş tekrar kaybolmuş demişler.allahım hayırlısı ne ise onu versin.ilk haftalarda yaşanan düşükler kromozom eksikliğinden oluşan bebekleri vücut dışarı atmak istediğinden olurmuş.yani bi bakıma olmaması daha iyi.tabi hayrı şerri biz bilemeyiz.canını sıkma arkadaşım inşallah istediğin gibi olur
müsait değildim doktorada söyledim tamam o zaman dedi![]()
hayırlısı olsun cnm üzülme bebişin ben burdayım diye el sallar sana beta hcg değerin kaç düzenli yükseldimi cnm
beta baya önce yapıldı bir dahada tekrarlanmadı hiç ...
Ama şöyle diyim ilk 529 du 6 gün sonra fln 4binlerdeydi doktor gayet iyi demişti
evet güzele benziyo cnm bence geç döllenme olmuştur bnde kiloluyum göbekten gözükmemişti alttan görünmüştü üzme bence bebeğiini kimyasal gebelikmi yaşadın cnm sen
evet bunun öncesinde düşüğüm vardı ... Hamile kaldım bel ağrım vardı zaten ay başından beri doktor önlem olarak progestan verdi bide kan sulandırıcı bide folik ...
Kanamam fln yok allaha bkalım pazartesi yine gidicem inşallah görülür .. 7+5 olucam o zaman
cnm bende nisan ayında kimyasal geçirdim ondan öncede 8 ay önce 17 haftalık bebeğimi kaybettim 5 aydırda folik asit kullanıyorum. Kimyasalı nezaman gecirdin altan bakılınca gözükür cnm kalp atışını bile duyabilirsin :)
kimyasal martta geçirdim 1 ay geçirdim sonra kaldım yine ...
çok ktü birşey ya öbürsünde alttan bakıldı çok erken bakıldı bir de o akşamına da lekelenmelerim başladı biraz bu yüzden korkuyorum aslında ama gözükmezse baktırıcam ... Bide beni zehirler fln ama şey okudum ya boş gebelik genellikle 5 6 haftadan sonra geriliyormuş kendiliğinden düşme olan varmış kanama başlıyormuş ...
cnm dua et şuan nedesek boş güzel yere yorki güzel olsun bebişin gözükür inş. Bizede güzel haberler vermeyi unutma :)
Kızlar şimdi doktordan geldim ... 7 .ci haftam bugun ama kese var embriyo gözkkmedi hala 5+5 teyken keseyi görmüştük ... çok sıkıldım içim sıkıldı .. Haftaya tekrar gidicem olmadı alttan bakıcak ...
kaç haftalıktı hatırlamıyorum. Beta hcg 600 çıktıktan 2 hafta sonra gittim doktor kese var bebek ve kalp atışı yok dedi. Ağlaya ağlaya başka doktora gittim. Baktı göremedi ama boş değil dedi 3 gün sonra gel dedi. Gittim 4.1mm di oğluşum.
Başka doktora gitmeni tavsiye ederim. Ama alttan bakıyolar karından göremediler benimkini
benim ilk gebeliğim de boş gebelikti. Kese 20 mm olana kadar embriyo gözükmezse boş gebelik tanısı konulur. Bu da 8 haftalık falan demek, en geç.
Ama doktor hemen karar vermez, ayrıntılı ultrason da ister. çünkü bazen embriyo kenarda köşede bir yerlerde olabiliyor.
Ama ayrıntılı ultrasondan sonra radyoloji uzmanı "anembriyonik gebelik" dedi mi işte o kesindir.
Ve benim boş gebelik şüphesiyle girdiğim tüm ultrasonlarda vajinal ultrason yapıldı. Karın güvenilir olmayabilir.
ben yarın giricem ayrıntılıya :44: