Kese var Embryo Yok

emos1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
39
10
3
30
Merhaba Kizlar Bnim gebelik Testim hep positivdi adetin 21.günü yumurtlamam vardi degerlendirdm adete birgün kala kan testi yaptim 17.cikti 4gün Sonra Yine yaptim 121.cikti bügün de 10 gün gecti Adet olmadim dr gittim lese var dedi ama Embryo Yok dedi yinede gebelik olusur mu 4gün Sonra Yine gel dedi Rapor vercm dedi hastenye gidib ilac verceklermis düsük icn boyle durum yasayan varmi

Kaç haftalık hamilesiniz? Bebek en erken 7. Haftalarda falan görülüyor genelde.

embriyo hemen gorunmez zaten. Gebelik olusmus ki kesesi var:) ne diye hemen dusuk moduna gecmis dr un anlamlandiramadim. Gec yumurtlamissin 1 hafta. Adetin de 1 hafta ileri sariyor o yuzden. Daha adetin 10 gun gecmis olmuyor ki?? Eger 1 hafta ileriye sarip ordan 10 bile ekliyor olsan 6 7 haftadan once embriyo gorunmez ki. Ne acelesi varmis dr unun. Degistir bence baska dr bul. Urkutucu.

Bnde anlamadim ki cnm bu Ayin 20.1 Adet olmam gerekiordu olmadim ama dr adetime göre hesapladi Bnde gec yumurtladigimi söyledim moralim bozuldu

Bnde anlamadim ki cnm bu Ayin 20.1 Adet olmam gerekiordu olmadim ama dr adetime göre hesapladi Bnde gec yumurtladigimi söyledim moralim bozuldu
sen bakma ona baska dr a gıt ınsallah hayırlısıyla saglıkla kucagına almak nasıp olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…