• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var ici bos normal mi ?

meriiikkk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
25
4
6
25
Kızlar kendi doktoruma göre 6+3haftalik 13mm kese ama ici boş baska doktora göre ise 5+5 haftaligim ve ici boş olması normal erken dedi hangisine inanacağımı şaşırdım kahverengi lekenmem de var anlamadım yardım edin lütfen yaşayan varmi ?

Ben varım hamıle olduğumu öğrendim de doktora gittim bana dıs gebelik var dedi bir hafta bekledim umutla belki düzelir diye tekrar gittim kese oluştu ama içi boştu hiç bir şey yoktu kesin dış gebelik dedi çok üzüldüm ameliyat etmem lazım seni dedi olmaz dedim riskleri göze alıyorum dryıp 2 hafta sonrası gittiğimde umutsuzdum ağlayarak girdim sonra kızımın kalp atışlarını duydum çok dua eddım allah seninkini de sana bagışlasın gönlünü ferah tut...

Kızlar kendi doktoruma göre 6+3haftalik 13mm kese ama ici boş baska doktora göre ise 5+5 haftaligim ve ici boş olması normal erken dedi hangisine inanacağımı şaşırdım kahverengi lekenmem de var anlamadım yardım edin lütfen yaşayan varmi ?
Benimde kese vardı içi boştu iki hafta bekleyip mallesef bebek olmayınca boş gebelik denildi başından kahverengi leke oluyordu kürtaj oldum umarım senin öyle değildir belkide erken haftadır görünür inşallah

Back
X