Kese var içi bos

renksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
165
97
98
35
İstanbul
Merhaba . 8 haftalık oldum bugün. Doktora kalp atışlarını duymak için gittik ama ultrasonda kese hala var ama içi boş cuma gününe kadar bekleyelim hala görünmezse kürtaj dedi doktorum. Böyle bir durum yaşayanlardan bilgi rica ediyorum. Kürtajı nasıl olacağım. Tam narkoz mu verecekler.

Bende boş gebelik yaşadım kürtajı narkozlu tercih ettim.Sizin tercihinize bagli birsey.Gecmis olsun rabbim tez zamanda tekrar gebe kalmanizi nasip etsin...

Bende olmuştum 9. Haftada bebek yoktu, kürtaj en acısız en temiz yol, bende komple uyumuştum. Allah tekrar nasip etsin inşllh

Kısa mi sürüyor. Sabah 9nda gel.dedi. Ne kadar sürer tahminen hanımlar. Yanımda bisey götürmem lazımmı.

Bende boş gebelik geçirdim maalesef benim 6. Haftamda kanamam başladı ve 8.haftada tamamen düşürdüm kürtaja gerek kalmadı çok dua ettim allah kimseyi kürtaja mecbur bırakmasın bebeğin hevesinden sonra bir de kürtaj çok zor kendi kendine düşürebilirsin iğne yapıyorlar doktorunla bir görüş derim ben kendi kendime düşürdüğüm için hiç korunmadan devam edebildim ve iki ay sonra hamile kaldım şuan 4 buçuk aylık hamileyim ilk çoçuğumdu ama sana bir tavsiye kendini şakın üzme ve kafana takma güçlü ol sağ saglim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın insallah

Kısa mi sürüyor. Sabah 9nda gel.dedi. Ne kadar sürer tahminen hanımlar. Yanımda bisey götürmem lazımmı.
Benim boş gebelik değilde dış gebelikti. Anestezili oldu. Toplam 25 30 dk sürdü. Odaya gelip uyanmamda dahil. Kanama olacağı için hasta bezi yada külot gibi olanlardan alın yanınıza iki tane. Ve yanlız olmayın. Allah yardımcınız olsun. Çok yıpratıcı ama emin olunki zamanı gelince Allah nasip edecek sizede hayırlı sağlıklı evlatlar. Ben 3 ay korundum ve şimdi yine hamileyim çok şükür.

Teşekkürler ama gözüm korktu. Sizede allah kucağınıza almayı nasip etsin

Teşekkürler ama gözüm korktu. Sizede allah kucağınıza almayı nasip etsin
Amin hepimize ama dediğim gibi yakın zamanda da yakın bir akrabam bu gibi sorunlar yaşadı oda iğne yardımı ile düşürdü kendi kendine düşürdüğünde sadece bir adet beklemen yeterli oluyor oda adet gününle yumurtlama günün hesaplaman için söylüyorum iyi yönden bak doktorum bana en azından hamile kalabiliyorsun tekrar bunu yasama durumun çok düşük demişti sadece hamile kaldıktan sonra hep korku içerisinde kalıyorsun ya bir şey olursa diye ama İnan sağlık bir gebelik değilse yiyecek ekmeği yoksa zaten gidicek sen ne kadar korksanda sabır cok önemli sabret ve tekrar söylüyorum şakın üzülme

Bende boş gebelik yaşadım ve baktım ne kadar çok yaşayan varmış çağımızın hastalığı gibi hiç duymamıştım kürtaj olana kadar

Bende aynı şeyı yaşadım 3 Dr gittim belki yanılıyorlardir diye maalesef 8 hafta 5 günlükken kürtaj olmak zorunda kaldımı. 3 adet dönemi bekledim aşilama yaptırdım maalesef tutmadı

İnş darısı bizlerin başına dualarınızda çocuk sahibi olmak isteyenlere yer verir Misiniz

İnş darısı bizlerin başına dualarınızda çocuk sahibi olmak isteyenlere yer verir Misiniz
Tabiki. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve her vurduğumda Allah ım bizim evladımızı bizim için hayırlı eyle sağlıklk bir şekilde kucağımıza almayı nasip et. Ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Rabbim diyorum. Dualarım isteyen herkese. Kendinizde dua edin dua ettirin.
Allah yardımcınız olsun

Çok sagolun dua çok ediyorum gördüğüm hamilelere de söylüyorum inş allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…