Kese var,yolk var, bebek görünmüyor

Amin inşallah 🤲 Hafif pıhtılaşma eğilimim var ama ikinci kayıp ondan olmamis genetik incelemede öğrendik,sağlıksız gebelik dediler vucut gelişimini durdurmuş...yine de aspirin+igne kullanacagim gebelikte. Aspirine şimdiden başladım, bir de antioksidan tedavi başladı eşimle bana,saglikli gebelik ihtimalini arttirmak için
Benim de iki kayıp var canım birinde kese büyüdü bebek oluşmadı ama beta düzensiz arttı diğerinde kese 13 mm de kaldı kanama başladı şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık 7+5 te bebek 15 mm di doktor gördü kalp atışını bana da gösterdi ama üç aylık olmadan dinletmicem dedi bende iğne istedim ama hiç faydası yok diye vermedi benim iki sağlıklı oğlum var şükür o yüzden pıhtılaşma olmaz dedi inşallah sağlıkla ilerler normal diyo doktor bu kayıpları

Tüp bebekle üstelik NGS si pozitif olan bi embriyoda boş gebelikten dolayı kürtaj geçirdim. Okadar zor bişey ki binbir emekle transfer olup sonra onu kürtajla aldırmak.
Kese 26mm de kürtaja karar verildi. 5 gün sonrası kürtaja karar verildi. Israrlarımdan dolayı operasyon öncesi tekrar ultrason bakıldı yine bişey yoktu.
Ama Allah'ın hikmeti 1 ay korunma 3 ay akışına bırakmadan sonra çok şükür kendiliğinden gebe kaldım hemde tek tüple.
Dilerim iyi haberler alırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.
Benim rahmim delindi polip alınırken sonra yapışıklık oluştu ve yine ameliyat oldum.şimdi kürtaj olursam ve yine yapısırsa die de aklım çıkıyo. Hangisine yanayım bilmiyom. Allahım yardım etsin

Benim rahmim delindi polip alınırken sonra yapışıklık oluştu ve yine ameliyat oldum.şimdi kürtaj olursam ve yine yapısırsa die de aklım çıkıyo. Hangisine yanayım bilmiyom. Allahım yardım etsin
Amin İnşAllah. Bende ilk tüp bebeğe gittiğim de daha önce de boş gebelikten kürtaj olmuştum. Rahmin müdahale görmüş olduğu belli demişti. 2.boş gebelikte de ne kadar dirensemde daha fazla bekleyemedim. Kese büyüdükce hasar artar diye. İnşAllah nasibiniz de vardır Rabbim nasip eder👐

Benim de iki kayıp var canım birinde kese büyüdü bebek oluşmadı ama beta düzensiz arttı diğerinde kese 13 mm de kaldı kanama başladı şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık 7+5 te bebek 15 mm di doktor gördü kalp atışını bana da gösterdi ama üç aylık olmadan dinletmicem dedi bende iğne istedim ama hiç faydası yok diye vermedi benim iki sağlıklı oğlum var şükür o yüzden pıhtılaşma olmaz dedi inşallah sağlıkla ilerler normal diyo doktor bu kayıpları
Insallah sağlıkla ilerler canım 🤲 Darısı başıma 🤲 Kayıpların kendiliğinden mi düştü, kürtaj oldun mu? Kaç ay sonra hamile kaldın

Insallah sağlıkla ilerler canım 🤲 Darısı başıma 🤲 Kayıpların kendiliğinden mi düştü, kürtaj oldun mu? Kaç ay sonra hamile kaldın
İki kürtaj canım ikinci de kanamam çok vardı doktor müdahale edelim zor düşer dedi iksindede kürtaj oldun 6 sar ay aralıklarla kaldım

İnşallah kötü bişey yoktur canım leke kanama yoksa korma inşallah gelişir bebiş

Kızlar bugün doktora gittim. Lese 15mm miş o zaman sormamıştım siz bana sorunca benim de dr sormak ancak aklıma geldi.1.5 mm lik oluşum 4.5 mm olmuş. Ama hala kalp atışı yok. Dr kürtaj dedi, dönmez artık dedi, ilaçlı kürtaj yapatız dedi. Sonra tüp bebek yaptırdığım hastanedeki dr görüntüleri attım durumu anlattım. 4-5 gün somra tekrar gidin sakın bişey yapmayın. Bekleyin hiç zarar etmeyiz dedi. Yine yoksa o zaman işlem yapılır dedi. Ama dedim kese de bozulmaya başlamıi dedi burdaki dr bana dedim. Hiç zararı yok bilemeyiz bekleyin zarar etmeyiz dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum.

Kese küçük kalmış ama bebek büyümüş çok küçük kalp atışı alamaması normal bencede bekle kanaman falan başlarsa o zaman gidersin

Siz kürtaj mı oldunuz acaba. İlaçlı kürtaj diye bişey varmış. Beni az bilgilendirir misiniz

Senin Suan 7+ 5 falan olmalı bu haftada bebek 13 mm olmalı tüp olduğu için geç döllenme olamaz o yüzden doktorunu dinlemen faydalı o olur bence

Back
X