Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah ama çok stres yapiyorum bulanti koku hassasiyetimde varYolk varsa bebek de var demek diye okumuştum bı daha ki kontrolde görürsünüz inşallah![]()
Stres gebelikte en uzak durmaniz gereken şeylerden birisi yolk varsa bebek de var korkmayıninşallah ama çok stres yapiyorum bulanti koku hassasiyetimde var![]()
Stres gebelikte en uzak durmaniz gereken şeylerden birisi yolk varsa bebek de var korkmayın
Karindan mi bakti sadece doktorun dün yasadim ayni seyi vajinal bakinca kalbini duydum ben minigimin karindan bazen gec görünebiliyoson adet tarihine göre 7 haftalik kese ve yolk gözüktu ama bebek gözükmedi böyle.durum yaşayan varmi?
vajinal baktiKarindan mi bakti sadece doktorun dün yasadim ayni seyi vajinal bakinca kalbini duydum ben minigimin karindan bazen gec görünebiliyo
sizin kac haftalikKarindan mi bakti sadece doktorun dün yasadim ayni seyi vajinal bakinca kalbini duydum ben minigimin karindan bazen gec görünebiliyo
Son adet tarihime göre 8 haftalik oluyo bu gün ama ultrasonda 7 haftalik. Yaziyosizin kac haftalik
2farkli doktora gittim ayni doktorda gec döllenmedir dedi ultrasona gore 5.6haftalik gozukyordu benm adetlerde duzensizDaha kücüktür muhtemelen sen gönlünü ferah tut eger kalbin com ragat etmiyosa baska bi doktora gorun bazen cihazlar bile etkiliyo
O zaman gorunmemesi cok normal benim 5 haftalikken karindan kese bile görünmemisti yolk kesesi göründüyse vardir insallah bebeginde. Stres yapmamaya calis cok iyi anliyorum seni bundan once bi dusügüm oldu benim. O yuzden brnde cok korkuyodum ama yolk kesesi varsa bebeginide görürsün haftaya2farkli doktora gittim ayni doktorda gec döllenmedir dedi ultrasona gore 5.6haftalik gozukyordu benm adetlerde duzensiz
inşallahO zaman gorunmemesi cok normal benim 5 haftalikken karindan kese bile görünmemisti yolk kesesi göründüyse vardir insallah bebeginde. Stres yapmamaya calis cok iyi anliyorum seni bundan once bi dusügüm oldu benim. O yuzden brnde cok korkuyodum ama yolk kesesi varsa bebeginide görürsün haftaya
inşallah sizde sağlikla kucağiniza alirsiniz:)O zaman gorunmemesi cok normal benim 5 haftalikken karindan kese bile görünmemisti yolk kesesi göründüyse vardir insallah bebeginde. Stres yapmamaya calis cok iyi anliyorum seni bundan once bi dusügüm oldu benim. O yuzden brnde cok korkuyodum ama yolk kesesi varsa bebeginide görürsün haftaya
Amin canim tüm bekleyenler insallah tekrar kontrolun ne zaman ?inşallah sizde sağlikla kucağiniza alirsiniz:)
pazartesiAmin canim tüm bekleyenler insallah tekrar kontrolun ne zaman ?
Rabbim güzel haberler aldirsin insallah. Ben eminim görüceksin bebegini. Daha cok kücük sadece.pazartesi
insallah gelişmeyi burdan yazarim tekrarRabbim güzel haberler aldirsin insallah. Ben eminim görüceksin bebegini. Daha cok kücük sadece.