Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani doktorların bakış açısı benimki acil bir şey olmadıkça o şekilde muayene etmeye karşı :) ben de talep etse istemezdim.beni iki kere alttan muayne etti şukur kanama fln olmadi ama ağri olmuştu o gün
O her döllenmenin kaderişimdide geçmeyen bulanti kaç haftadir bitirdi beni![]()
Allah im.sen kadirsin kerimsin zül celali vel ikram bana da imanlı sağlıklı evlat nasip.et o keseyesizinki kac haftalik?daha kucukse bebek gozukmeye bilir cunkin benim 5.4 kese yolk gozukmustu 6.4 bebek .gec dollenme olmus sad gore 8ci haftada gozuktu
inşallah sağlikli hayirli evlat nasib olur sizede biraz bekleyin daha kucukturAllah im.sen kadirsin kerimsin zül celali vel ikram bana da imanlı sağlıklı evlat nasip.et o keseye
benm ilk kizdi ondada bulanti oldu ama bu daha fena 1qy daha dayansam yavaş yavaş azaliyoO her döllenmenin kaderiAdet sancısı gibi ağrı, uyku, iştahsızlık, bulantı illa birini buluyor
Amin Allah iminşallah sağlikli hayirli evlat nasib olur sizede biraz bekleyin daha kucuktur
Merhaba sizle aynı durumu yaşamışız sizde durum ne oldu en son bende henüz bebeğimi kesede göremedim beklemedeyim2farkli doktora gittim ayni doktorda gec döllenmedir dedi ultrasona gore 5.6haftalik gozukyordu benm adetlerde duzensiz
ben sonraki hafta gordum yolk gozuktuyse kalp atisinda duyarsiniz insallah stres yapmayin biz 13 hafta olduk bile darisi size:)Merhaba sizle aynı durumu yaşamışız sizde durum ne oldu en son bende henüz bebeğimi kesede göremedim beklemedeyim
Amin aminnn teşekkür ederim inşallah rabbim gösterir bidaki randevumda sorım o halde o gözükmezse gözükmez mi gözüktü mü gözükmedi mi bilmiyormuşsun sorım ben doktoraben sonraki hafta gordum yolk gozuktuyse kalp atisinda duyarsiniz insallah stres yapmayin biz 13 hafta olduk bile darisi size:)
evet yolk onemli o varsa bebek olusur bi dahki randevuda drek bebeğinizi gorursunuz zatenAmin aminnn teşekkür ederim inşallah rabbim gösterir bidaki randevumda sorım o halde o gözükmezse gözükmez mi gözüktü mü gözükmedi mi bilmiyormuşsun sorım ben doktora
Teşekkür ederim inşallah görünür perşembe günü tekrar yazarım buraya bakalım doktora sorduktan sonraevet yolk onemli o varsa bebek olusur bi dahki randevuda drek bebeğinizi gorursunuz zaten
tabiki guzel haberlerini bekliyoruz:)Teşekkür ederim inşallah görünür perşembe günü tekrar yazarım buraya bakalım doktora sorduktan sonra