kese var yolk var bebek yok

beni iki kere alttan muayne etti şukur kanama fln olmadi ama ağri olmuştu o gün
Yani doktorların bakış açısı benimki acil bir şey olmadıkça o şekilde muayene etmeye karşı :) ben de talep etse istemezdim.
Ama cihaz etkili yani, eski bir cihaz ise biraz daha geç öğreniliyor.
Geç döllenme olmuş da olabilir, ağrın sızın yok ise biraz daha beklersin.
Sağlıklı gebelik oluşmayınca vücut atmak için otomatik harekete geçiyor sakince kendini takip et, senin sağlığın da önemli. Kötü düşünme stres yapma, her şeyin hayırlısı olsun.

sizinki kac haftalik?daha kucukse bebek gozukmeye bilir cunkin benim 5.4 kese yolk gozukmustu 6.4 bebek .gec dollenme olmus sad gore 8ci haftada gozuktu
Allah im.sen kadirsin kerimsin zül celali vel ikram bana da imanlı sağlıklı evlat nasip.et o keseye

Bilmiyirum.kacinci hafta yaa doktorlar zaten hesaplama yapınca yanlış çıkıyor diyir

ben sonraki hafta gordum yolk gozuktuyse kalp atisinda duyarsiniz insallah stres yapmayin biz 13 hafta olduk bile darisi size:)
Amin aminnn teşekkür ederim inşallah rabbim gösterir bidaki randevumda sorım o halde o gözükmezse gözükmez mi gözüktü mü gözükmedi mi bilmiyormuşsun sorım ben doktora

Amin aminnn teşekkür ederim inşallah rabbim gösterir bidaki randevumda sorım o halde o gözükmezse gözükmez mi gözüktü mü gözükmedi mi bilmiyormuşsun sorım ben doktora
evet yolk onemli o varsa bebek olusur bi dahki randevuda drek bebeğinizi gorursunuz zaten

Back
X