- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
Detayli ultrona bu kadar erken haftalarda cagrilmiyo diye biliyorum lutfen yorumlar misiniz bir seyden mi suphelendi kii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayr ozellikle sordum hem 2 li tarama icin hemde detayli ultrasona gireceksiniz dedi neden detayli istiyor devlet doktorlarina da birsey sorulmuyor ki anlatsin acik acikNormal kontrol için ultrasondur odetaylı ultrason 21. Haftadan sonra oluyor
KızEki Görüntüle 3686653 kızlar az once cekindim kesenin altindaki siyah sey sizce nedir 9+4 üm 2 hafta sonraya beni detayli ultrasona cagirdi normal mi bir problem mi var sizce birde cinsiyet tahmini yaparsaniz cok mutlu olurum
Detayli ultrona bu kadar erken haftalarda cagrilmiyo diye biliyorum lutfen yorumlar misiniz bir seyden mi suphelendi kii
Eki Görüntüle 3686653
Hayr ozellikle sordum hem 2 li tarama icin hemde detayli ultrasona gireceksiniz dedi neden detayli istiyor devlet doktorlarina da birsey sorulmuyor ki anlatsin acik acik
kızlar az once cekindim kesenin altindaki siyah sey sizce
Bence başka hastaneye gıdın detaylı şuan riskli daha bebek 9 haftalık yeni yeni oluşuorHayr ozellikle sordum hem 2 li tarama icin hemde detayli ultrasona gireceksiniz dedi neden detayli istiyor devlet doktorlarina da birsey sorulmuyor ki anlatsin acik acik
13.haftada bende girdim ayrıntılı ultrasona bebeğin midesine burun kemiğine ense kalınlığına falan bakılıyorHayr ozellikle sordum hem 2 li tarama icin hemde detayli ultrasona gireceksiniz dedi neden detayli istiyor devlet doktorlarina da birsey sorulmuyor ki anlatsin acik acik
Kötü bırsy değildir canım oEki Görüntüle 3686653 kızlar az once cekindim kesenin altindaki siyah sey sizce nedir 9+4 üm 2 hafta sonraya beni detayli ultrasona cagirdi normal mi bir problem mi var sizce birde cinsiyet tahmini yaparsaniz cok mutlu olurum
canım herşeyi doktora sorabilirsin bende devlet hastanesine gidiyorum ama doktorum afedersin çişimin ne kadar sık geldiğine kadar bakıyor ve her soruma da cevap verıyor.Eki Görüntüle 3686653 kızlar az once cekindim kesenin altindaki siyah sey sizce nedir 9+4 üm 2 hafta sonraya beni detayli ultrasona cagirdi normal mi bir problem mi var sizce birde cinsiyet tahmini yaparsaniz cok mutlu olurum
Canım bebeğin boyu haftasıyla gayet orantılı gidiyor sat a göre de 9. Haftadaysan.Eki Görüntüle 3686653 kızlar az once cekindim kesenin altindaki siyah sey sizce nedir 9+4 üm 2 hafta sonraya beni detayli ultrasona cagirdi normal mi bir problem mi var sizce birde cinsiyet tahmini yaparsaniz cok mutlu olurum
Canım senin kanaman olduysa bilirsin o alttaki sey basit kistmis onu ogrendim ama artik asil merak ettigim resimdeki sol taraftaki buyuk siyah alan sence kanama alani olabilir mikötü bir sey olsa söylerdi ama evet, detaylı usg 18-24 haftalar arasında bakılıyor rutinde.
alttaki karartı ultrason cihazından kaynaklı olabilir cünkğ doktorlar pat diye söylüyor kötü bir sey olsa. baska bir doktordan da fikir alın. benim su anki gebeliğimde aynı sekilde ama biraz daha minik karartı vardı ve doktor bana kanama alanı var demişti. ama sonradan gecti. zaten kanamam da vardı o dönem
canım herşeyi doktora sorabilirsin bende devlet hastanesine gidiyorum ama doktorum afedersin çişimin ne kadar sık geldiğine kadar bakıyor ve her soruma da cevap verıyor.
Detayli ve tarama dediNormal kontrol için ultrasondur odetaylı ultrason 21. Haftadan sonra oluyor
Ozellikle sordum 2 li tarama ve detayliya da gireceksin dedi acaba resimdeki sol buyuk siyah alan kanama alani mi ki olsa soylerdi herldeCanım bebeğin boyu haftasıyla gayet orantılı gidiyor sat a göre de 9. Haftadaysan.
Detaylı dediği muhtemelen 2 Li tarama ve genel bakıcaktır. Asıl detaylı ultrason 20. Haftadan sonra oluyor.
Zaten Allah korusun kötü bi şey olsa pat diye söylüyorlar korkutma sen kendini
2 lı tarama testinin bir parçası ultrason zaten bazı doktorlar detaylı ultrason olarak bilgi veriyor sıkıntılı bişey değilOzellikle sordum 2 li tarama ve detayliya da gireceksin dedi acaba resimdeki sol buyuk siyah alan kanama alani mi ki olsa soylerdi herlde
Detaylı usg dedigi bence 2li tarama için radyologun yaptıgı doppler usg. Sorun olsa sorun var derdi benceHayr ozellikle sordum hem 2 li tarama icin hemde detayli ultrasona gireceksiniz dedi neden detayli istiyor devlet doktorlarina da birsey sorulmuyor ki anlatsin acik acik
Bence kesin söylerdi ya. Ona göre hareket etmen için.Ozellikle sordum 2 li tarama ve detayliya da gireceksin dedi acaba resimdeki sol buyuk siyah alan kanama alani mi ki olsa soylerdi herlde
o normal rahim yaCanım senin kanaman olduysa bilirsin o alttaki sey basit kistmis onu ogrendim ama artik asil merak ettigim resimdeki sol taraftaki buyuk siyah alan sence kanama alani olabilir mi