- 21 Mart 2014
- 93
- 23
- 98
- Konu Sahibi altincilekkk
Merhaba 5+3 haftalk hamileym bu cuma günü kese ve kalp atışı için muayene gidcm. Sizlere sorum şu vajinal muayene mi yaparlar yoksa ultrasynla mı bakılır bilgisi olan arkadaşlrdn cvp bekliyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü tam 6 haftalık oluyor sanırım karından bakar önce büyük ihtimalle gözükür.Merhaba 5+3 haftalk hamileym bu cuma günü kese ve kalp atışı için muayene gidcm. Sizlere sorum şu vajinal muayene mi yaparlar yoksa ultrasynla mı bakılır bilgisi olan arkadaşlrdn cvp bekliyrm
Teşekkür edermUltrasonla bakılır. 6. Hafta duyulmazsa 1 hafta daha beklerler. Risk alıp 8 haftalık olanlar da var da, onlar değişik biraz.
Hım teşekkür ederim bilgilndirdiğinz için.Cuma günü tam 6 haftalık oluyor sanırım karından bakar önce büyük ihtimalle gözükür.
Gözükmezse alttan bakar.
Teşekkürler inşallah karından bakarBenım doktorum hep karından baktı .
Büyük ihtimalle karından bakar
Merhaba 5+3 haftalk hamileym bu cuma günü kese ve kalp atışı için muayene gidcm. Sizlere sorum şu vajinal muayene mi yaparlar yoksa ultrasynla mı bakılır bilgisi olan arkadaşlrdn cvp bekliyrm
Merhaba 6. Haftada sadece kese 7+3 de de kalp bebek ve kese gözüktü.Ikiside alttan kalp atışını gittigimde karından birşey göremedi o an kesin tansiyon tavan yapmıştır.sonra alttan gördük duyduk maşallah çok şükür.bana ayni durumu yasayan arkadaşım biraz geç git sonra üzülürsün diye dinlemedim şimdi çok iyi anladım onu sende güzel haberler alırsın inşTeşekkürler inşallah karından bakar![]()
Evet temkinli olmak lazm teşekkür edermİki gebelikte de önce vajinal baktı doktorum. Sen yine de tedarikli git.
Hemşireyle iletişime geçtim 14. Günün kan sonucunu söyleynce 17sinde muayene için bekliyrz dedi. İdrarı sıkış gel filan demedi bende merak ediyrm nasıl bakacagınıDoktorum bana idrara sıkışık gel dedi ama karından bakacakmış...
Hemşireyle iletişime geçtim 14. Günün kan sonucunu söyleynce 17sinde muayene için bekliyrz dedi. İdrarı sıkış gel filan demedi bende merak ediyrm nasıl bakacagını
Been6+2 kalp atışı ni gördük ama duyamadık doktor daha erken dedi biraz daha bekle dedi böyle olan varmı?
Merhabalar,