- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi altincilekkk
6+2 kalp atışı gördük ama duyamadık daha küçücük ve kalp atışları çok cılız olduğu için :) 6+5 bende duydum seslerini.Merhabalar,
Kacinci hafta gördünüz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+2 kalp atışı gördük ama duyamadık daha küçücük ve kalp atışları çok cılız olduğu için :) 6+5 bende duydum seslerini.Merhabalar,
Kacinci hafta gördünüz?
Acile gittiğimde doğumhanede baktılar 6+3 günlük dedi doktor kalp atışını vajınal duymuştum güm güm netti sonraki gün kontrolüm vardı doktor bir türlü duyamadı cihazdan kaynaklı olabiliyor cihaz ne kadar iyiyse o kadar net duyulur ben ikincide duymamıştım ama görünüyordu pıt pıt6+2 kalp atışı ni gördük ama duyamadık doktor daha erken dedi biraz daha bekle dedi böyle olan varmı?
Seninle aynıyız valla kanama durumun ne oldu pazartesi günü çok fena geldi benım biranda o zaman acillik olup duydum simdi lekelenme çok minik devam ediyor progestan iğne 2 ye cıktı fitili kesti doktorum devam ederse aspirini kescm dedi6+2 kalp atışı ni gördük ama duyamadık doktor daha erken dedi biraz daha bekle dedi böyle olan varmı?
Doktor ilaç çizelgesi ni tamamen değiştirdiSeninle aynıyız valla kanama durumun ne oldu pazartesi günü çok fena geldi benım biranda o zaman acillik olup duydum simdi lekelenme çok minik devam ediyor progestan iğne 2 ye cıktı fitili kesti doktorum devam ederse aspirini kescm dedi
Bu arada ilk kanamam da kan sulandırıcı ilaçları kestiSeninle aynıyız valla kanama durumun ne oldu pazartesi günü çok fena geldi benım biranda o zaman acillik olup duydum simdi lekelenme çok minik devam ediyor progestan iğne 2 ye cıktı fitili kesti doktorum devam ederse aspirini kescm dedi
Senin kırmızı mı gelmişti ultrasonda kanama alanı görülmüş müydü tüp bebek doktoruma ultrason resminide attım usg de sıkıntı yok gayet iyi dedi kesmedi aspirini ben estrofem hiç kullanmadm zaten rahim kendi kalınlaştı tedavi sürecinde hiç onu almadmBu arada ilk kanamam da kan sulandırıcı ilaçları kesti
Senin ile benim tedavim tabii ki farklı oyüzdn, amin hayırlı ise olsunSenin kırmızı mı gelmişti ultrasonda kanama alanı görülmüş müydü tüp bebek doktoruma ultrason resminide attım usg de sıkıntı yok gayet iyi dedi kesmedi aspirini ben estrofem hiç kullanmadm zaten rahim kendi kalınlaştı tedavi sürecinde hiç onu almadm
benım hergün 1 ampul progynex iğne
1 adet aspirin
3 kere progestan fitil vardı
Şimdi 2 ampul progynex
1 adet aspirin
Her doktor farklı işte sağlıkla alalım kucağımıza![]()
İnşallah dediğin gibidir arkadasım doktorda otel söyledi ama içim rahat değil tedirginimDaha erken bence
Sen rahat ol o daha küçücuk,İnşallah dediğin gibidir arkadasım doktorda otel söyledi ama içim rahat değil tedirginim
hiç korkma ben bugün kontrole gittim 6+3 ve kalp atışları 127 pek fark yok gayet iyi olduğunu söyledimerhabalar 7+1 haftalık tüp bebekle hamileyim bugun kontrole gitiim, kalp atışı 117 cıktı, beklenenden düşükmüş, 10 gün sonrasına kontrol verdi, o zamana kadar belki bebeğin kalbi durabilir dedi. Sizin kalp atışınız kaçtı?