Kese ve kalp atışı

6+2 kalp atışı ni gördük ama duyamadık doktor daha erken dedi biraz daha bekle dedi böyle olan varmı?
Acile gittiğimde doğumhanede baktılar 6+3 günlük dedi doktor kalp atışını vajınal duymuştum güm güm netti sonraki gün kontrolüm vardı doktor bir türlü duyamadı cihazdan kaynaklı olabiliyor cihaz ne kadar iyiyse o kadar net duyulur ben ikincide duymamıştım ama görünüyordu pıt pıt🙏

6+2 kalp atışı ni gördük ama duyamadık doktor daha erken dedi biraz daha bekle dedi böyle olan varmı?
Seninle aynıyız valla kanama durumun ne oldu pazartesi günü çok fena geldi benım biranda o zaman acillik olup duydum simdi lekelenme çok minik devam ediyor progestan iğne 2 ye cıktı fitili kesti doktorum devam ederse aspirini kescm dedi

Seninle aynıyız valla kanama durumun ne oldu pazartesi günü çok fena geldi benım biranda o zaman acillik olup duydum simdi lekelenme çok minik devam ediyor progestan iğne 2 ye cıktı fitili kesti doktorum devam ederse aspirini kescm dedi
Doktor ilaç çizelgesi ni tamamen değiştirdi
İğne sabah akşam oldu prolutex
Gunde 3 kez progestan vajinal tablet uygulama 2 şer adet.
Estrofem 3 adet.
Sadece yatış
Bende de kan leke leke damla damla geliyor 2 günde bir Felan.
Doktorun dediği vucud ile embryo savaş içinde. Bebek tutunmaya çalışıyor vücut atmaya çalışıyor. Artık bundan sonra sı Allah'a dua et dedi

Bu arada ilk kanamam da kan sulandırıcı ilaçları kesti

Bu arada ilk kanamam da kan sulandırıcı ilaçları kesti
Senin kırmızı mı gelmişti ultrasonda kanama alanı görülmüş müydü tüp bebek doktoruma ultrason resminide attım usg de sıkıntı yok gayet iyi dedi kesmedi aspirini ben estrofem hiç kullanmadm zaten rahim kendi kalınlaştı tedavi sürecinde hiç onu almadm
benım hergün 1 ampul progynex iğne
1 adet aspirin
3 kere progestan fitil vardı
Şimdi 2 ampul progynex
1 adet aspirin
Her doktor farklı işte sağlıkla alalım kucağımıza 🙏

Senin kırmızı mı gelmişti ultrasonda kanama alanı görülmüş müydü tüp bebek doktoruma ultrason resminide attım usg de sıkıntı yok gayet iyi dedi kesmedi aspirini ben estrofem hiç kullanmadm zaten rahim kendi kalınlaştı tedavi sürecinde hiç onu almadm
benım hergün 1 ampul progynex iğne
1 adet aspirin
3 kere progestan fitil vardı
Şimdi 2 ampul progynex
1 adet aspirin
Her doktor farklı işte sağlıkla alalım kucağımıza 🙏
Senin ile benim tedavim tabii ki farklı oyüzdn, amin hayırlı ise olsun

merhabalar 7+1 haftalık tüp bebekle hamileyim bugun kontrole gitiim, kalp atışı 117 cıktı, beklenenden düşükmüş, 10 gün sonrasına kontrol verdi, o zamana kadar belki bebeğin kalbi durabilir dedi. Sizin kalp atışınız kaçtı?

merhabalar 7+1 haftalık tüp bebekle hamileyim bugun kontrole gitiim, kalp atışı 117 cıktı, beklenenden düşükmüş, 10 gün sonrasına kontrol verdi, o zamana kadar belki bebeğin kalbi durabilir dedi. Sizin kalp atışınız kaçtı?
hiç korkma ben bugün kontrole gittim 6+3 ve kalp atışları 127 pek fark yok gayet iyi olduğunu söyledi

İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?

Back
X