Kese ve kalp atisi

Emel-19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
28
5
1
30
Merhaba arkadaşlar 5+4 günlük iken devlet hastanesinde kese göründü. En erken ne zaman gitsem özel de kalp atışını duyarım acaba.makineleri daha iyi olur ya o anlamda soruyorum.

ben 6. haftada duymustum ama 8. hafta en ideali oluyor sanirim

Merhaba arkadaşlar 5+4 günlük iken devlet hastanesinde kese göründü. En erken ne zaman gitsem özel de kalp atışını duyarım acaba.makineleri daha iyi olur ya o anlamda soruyorum.
Merhabalar bende yarın gideceğim we sanırım 5+2 olacagım devlete gideceğim bende. Wajınal mı bakıldı acaba size kese ıcın

Merhabalar bende yarın gideceğim we sanırım 5+2 olacagım devlete gideceğim bende. Wajınal mı bakıldı acaba size kese ıcın
normalde goremezlerse vajinal isteye bilir dr ..ama en azindan keseyi gormeniz lazim olmadi birdahaki haftaya hayirli olsun

normalde goremezlerse vajinal isteye bilir dr ..ama en azindan keseyi gormeniz lazim olmadi birdahaki haftaya hayirli olsun
Wajınal olarak bakıldı istemedim ama dıs gebelik se bakmamız lazım dedi wajınal bakınca gordu keseyı cok sukur ama hala tedirginim.. Yarım agız bısey olmassa 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsınız dedı bilemedim ozele de gitmeli mıyım

eger icin rahat etmediyse git derim ama yine alttan bakacaklarsa gerek yok sabir et canim yerlessin iyice buyusunn 2hafta sonunda yine memnun kalmazsan mutlaka baska dr git derjm..hergun kesenin 1 mm buyudugunu hesap edersen 10 gunde 10mm demek karindan gorunmeside kesenin ancak yeni yeni..sonrasi yine beklemee hop kalp atisi diyeceksin yani anliyorum seni ama ekmek bile cignemeden yutulmuyor ki az sabirr

cok guzel ozetlemıssınız yanı bu kez ozele gitmeyi dusunuyorum cihazları daha iyidir we cumartesi 5+6 olmus olacagım sanki daha ıyı gozukur diye dusunuyorum sonra gene beklerim ama smdı Dr dewlette beni tatmin etmedi sanirim illa para verecem o zaman rahatlıyorum ben galiba

devletse genelde cihazlar eski oluyor yeni acilan devlet hastaneleri haric ama madem oyle bir git bakalimm cmt si neler goreceksiniz bende guzel haberlerinj bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…