• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ve Kalp Atışı

poncikce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
20
8
1
27
Tecrübeli ve yeni sürece dahil olmuş anneler son adet tarihinize göre kese kaçıncı haftada görüldü kalp atışını ne zaman duydunuz? 👼🏻🤰🏻🌸

Tecrübeli ve yeni sürece dahil olmuş anneler son adet tarihinize göre kese kaçıncı haftada görüldü kalp atışını ne zaman duydunuz? 👼🏻🤰🏻🌸
ben 5 haftadayım bugun baktılar kese henüz görünmedi bide bişe sorucam vajinal ultrasyon zararlı diyorlar vajinal ultrasyonda bakılan var mı

Merhabalar ,5 hafta tamamında iki kese gördüm,doktor diğer kontrolü 7 hafta tamamında verdi
Çok heyecanla bekliyorum,bir az da korkuyorum

sat'a göre gerideyim pcos yüzünden. doktorum 5. haftadayız dedi keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

ben 5 haftadayım bugun baktılar kese henüz görünmedi bide bişe sorucam vajinal ultrasyon zararlı diyorlar vajinal ultrasyonda bakılan var mı
Benim ilk gebeliğimde yağ oranım az olmadığı için en net görüntüyü alabilmek adına 12. haftaya kadar vajinal bakıldı. Hiç sorun yaşamadım. Doktorum hep ucundan bakıyordu hissetmiyordum bile.

Oy maşallah yaa tam haftasına uygun çıkmış benim bebeğimde öyle çıkmıstıııı :))
benim satla bebek arasında 9-10 günlük fark var ama döngüm 36 gün olunca doktorum normal dedi 🙈 bakalım salı günü neler görücez. 1-3 günlük farklar normal kabul ediliyor mu bilginiz var mı

Back
X