Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 5 haftadayım bugun baktılar kese henüz görünmedi bide bişe sorucam vajinal ultrasyon zararlı diyorlar vajinal ultrasyonda bakılan var mıTecrübeli ve yeni sürece dahil olmuş anneler son adet tarihinize göre kese kaçıncı haftada görüldü kalp atışını ne zaman duydunuz?![]()
5.haftada kese 6.haftada kalp atışıTecrübeli ve yeni sürece dahil olmuş anneler son adet tarihinize göre kese kaçıncı haftada görüldü kalp atışını ne zaman duydunuz?![]()
sat'a göre gerideyim pcos yüzünden. doktorum 5. haftadayız dedi keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıTecrübeli ve yeni sürece dahil olmuş anneler son adet tarihinize göre kese kaçıncı haftada görüldü kalp atışını ne zaman duydunuz?![]()
Merhaba evet kalp atışını duyduk 8+4'üz bugün sat'a göre 9-10 günlük bir fark var döngü uzunluğum yüzünden doktorum normal dedikalp atışını duydunuz mu?
MerhabaTecrübeli ve yeni sürece dahil olmuş anneler son adet tarihinize göre kese kaçıncı haftada görüldü kalp atışını ne zaman duydunuz?![]()
MerhabaMerhaba evet kalp atışını duyduk 8+4'üz bugün sat'a göre 9-10 günlük bir fark var döngü uzunluğum yüzünden doktorum normal dedi
Merhaba evet kalp atışını duyduk 8+4'üz bu
ilk hamileliğiniz mi hiç düşüğünüz oldu muMerhaba evet kalp atışını duyduk 8+4'üz bugün sat'a göre 9-10 günlük bir fark var döngü uzunluğum yüzünden doktorum normal dedi
en son 7+3'te gitmiştim 9+3 gibi bir daha çağırdı sonra ayda 1 çağırıcam dediMerhaba
en son kaçıncı haftada doktora gittinizz ?
Doğrudan kalp atışıyla birlikte keseyi gördüm öğrendiğimde 6 haftalık hamişmişimTecrübeli ve yeni sürece dahil olmuş anneler son adet tarihinize göre kese kaçıncı haftada görüldü kalp atışını ne zaman duydunuz?![]()
7+3 teki bebek boyutunu hatırlıyor mmusunuz ? Bende de 8. haftadan sonra sağlıklı gebelik şu an için deyip ayda bir çagırmaya başlamıstı.en son 7+3'te gitmiştim 9+3 gibi bir daha çağırdı sonra ayda 1 çağırıcam dedi
7+3te 12,35mm çıkmıştı7+3 teki bebek boyutunu hatırlıyor mmusunuz ? Bende de 8. haftadan sonra sağlıklı gebelik şu an için deyip ayda bir çagırmaya başlamıstı.
Benim ilk gebeliğimde yağ oranım az olmadığı için en net görüntüyü alabilmek adına 12. haftaya kadar vajinal bakıldı. Hiç sorun yaşamadım. Doktorum hep ucundan bakıyordu hissetmiyordum bile.ben 5 haftadayım bugun baktılar kese henüz görünmedi bide bişe sorucam vajinal ultrasyon zararlı diyorlar vajinal ultrasyonda bakılan var mı
Oy maşallah yaa tam haftasına uygun çıkmış benim bebeğimde öyle çıkmıstıııı :))7+3te 12,35mm çıkmıştı
benim satla bebek arasında 9-10 günlük fark var ama döngüm 36 gün olunca doktorum normal dediOy maşallah yaa tam haftasına uygun çıkmış benim bebeğimde öyle çıkmıstıııı :))