Kese ve kist

betullll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
222
114
33
30
Kızlar 6. Haftamda keseyi gördüm ama 5 cm lik bir de kistim olduğunu söyledi doktor. Ultrasonda da keseden daha büyük duruyo hatta. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Aklımdan çıkmıyor ne olacak diye

Kızlar 6. Haftamda keseyi gördüm ama 5 cm lik bir de kistim olduğunu söyledi doktor. Ultrasonda da keseden daha büyük duruyo hatta. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Aklımdan çıkmıyor ne olacak diye
Bendede vardı 3 cm flndi 7 haftalıkken ama doktor risk tasimadigini söyledi başka doktorda çok normal çoğu kişide oluyor sonradan Kendi kendine emiliyor dedi öylede oldu 16 20 hafta arası genelde kendi kendine yok oluyor sakın takma kafana

Ben endometriozis hastasıyım hamile kaldığımda da 5 cmlik kistim vardı bebeğe zararı yok bunun korkma hamilelik süresince küçülür küçülmezse sezaryen sırasında onu da alırım dedi

Ya inşallah canım. İlk defa duydum böyle bişeyi korktum açıkcası

Ben endometriozis hastasıyım hamile kaldığımda da 5 cmlik kistim vardı bebeğe zararı yok bunun korkma hamilelik süresince küçülür küçülmezse sezaryen sırasında onu da alırım dedi
Anladım canım teşekkür ederim inşallah bi problem olmaz dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…