Kese ve yoluk gözüktü ama kalp atışı yok

Seviiilllllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
178
29
48
25
Kizlar bugün Dr gitim 5+4gunluk olduk 15mm kese göründü ve yolukda gözüktü ama kalp yok dedi de haftaya tekrar gel dedi böyle olup sonradan kalp atışını duyan varmı canlar biraz endişeliyim

5+4 çok erken, daha embriyo bile görünmez 5+3 sadece kese ve yolk gördük, 6+5 kalp atışını duyduk

5+4 çok erken, daha embriyo bile görünmez 5+3 sadece kese ve yolk gördük, 6+5 kalp atışını duyduk
Çok sevindim Rabbim kucağına sagslaim alamayi nasip etsin inşallah biraz tedirginim bu arada sizindemi vajinal ile muane edildi Dr kalp olusmasa alırız fln diyince endişelendim

teşekkürler yorumunuz için valahi endiseliydim olasılıklar dan bahsedince biraz endişeliyim
Siz şu an endişelenmeden sakince 1 hafta daha geçirin zaten çok erken henüz bebek bile görünmez yeni döllenme çünkü 1 hafta sonra sağlıklı bir gebelikse devam eder bebeği de görürsünüz inşallah

Kizlar bugün Dr gitim 5+4gunluk olduk 15mm kese göründü ve yolukda gözüktü ama kalp yok dedi de haftaya tekrar gel dedi böyle olup sonradan kalp atışını duyan varmı canlar biraz endişeliyim
Ben de 5 haftalıkken keseyi gördüm, 6 haftalıkken kalp atışını duydum. 6+4 falandı sanırım tam gününü hatırlayamadım şimdi. Erken henüz, endişelenmeyin

Çok sevindim Rabbim kucağına sagslaim alamayi nasip etsin inşallah biraz tedirginim bu arada sizindemi vajinal ile muane edildi Dr kalp olusmasa alırız fln diyince endişelendim
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evet vajinal muayene edildi, bence dr değiştirin sizi boş yere evham yaptırmış

Hayırlı olsun gözün aydın kalp atışı için 6.haftayı geçip 7ye bile gelmiş olman gerekebilir. Ben sanırım 7de dinlemiştim hiç endişe etme stres yapmak olumlu etkilemez bebişi de seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…