- 26 Şubat 2022
- 178
- 29
- 48
- 25
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
-
Tabi ki canım hepimiz böyleydik kalp atışı için çok erken dahaKizlar bugün Dr gitim 5+4gunluk olduk 15mm kese göründü ve yolukda gözüktü ama kalp yok dedi de haftaya tekrar gel dedi böyle olup sonradan kalp atışını duyan varmı canlar biraz endişeliyim
Çok sevindim Rabbim kucağına sagslaim alamayi nasip etsin inşallah biraz tedirginim bu arada sizindemi vajinal ile muane edildi Dr kalp olusmasa alırız fln diyince endişelendim5+4 çok erken, daha embriyo bile görünmez5+3 sadece kese ve yolk gördük, 6+5 kalp atışını duyduk
teşekkürler yorumunuz için valahi endiseliydim olasılıklar dan bahsedince biraz endişeliyimTabi ki canım hepimiz böyleydik kalp atışı için çok erken daha
Siz şu an endişelenmeden sakince 1 hafta daha geçirin zaten çok erken henüz bebek bile görünmez yeni döllenme çünkü 1 hafta sonra sağlıklı bir gebelikse devam eder bebeği de görürsünüz inşallahteşekkürler yorumunuz için valahi endiseliydim olasılıklar dan bahsedince biraz endişeliyim
Ben de 5 haftalıkken keseyi gördüm, 6 haftalıkken kalp atışını duydum. 6+4 falandı sanırım tam gününü hatırlayamadım şimdi. Erken henüz, endişelenmeyinKizlar bugün Dr gitim 5+4gunluk olduk 15mm kese göründü ve yolukda gözüktü ama kalp yok dedi de haftaya tekrar gel dedi böyle olup sonradan kalp atışını duyan varmı canlar biraz endişeliyim
İnsalah teşekkürlerSiz şu an endişelenmeden sakince 1 hafta daha geçirin zaten çok erken henüz bebek bile görünmez yeni döllenme çünkü 1 hafta sonra sağlıklı bir gebelikse devam eder bebeği de görürsünüz inşallah
Teşekkürler cnm beklicem sabırla insalahBen de 5 haftalıkken keseyi gördüm, 6 haftalıkken kalp atışını duydum. 6+4 falandı sanırım tam gününü hatırlayamadım şimdi. Erken henüz, endişelenmeyin
İnşallah sağlıkla duyar, sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğiniziTeşekkürler cnm beklicem sabırla insalah
Normal benimde aynıydı 7+3 te gittim kalp atılı için o zaman gördüKizlar bugün Dr gitim 5+4gunluk olduk 15mm kese göründü ve yolukda gözüktü ama kalp yok dedi de haftaya tekrar gel dedi böyle olup sonradan kalp atışını duyan varmı canlar biraz endişeliyim
Teşekkürler yorumunuz için sabretmek gerekiyorNormal benimde aynıydı 7+3 te gittim kalp atılı için o zaman gördü
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımÇok sevindim Rabbim kucağına sagslaim alamayi nasip etsin inşallah biraz tedirginim bu arada sizindemi vajinal ile muane edildi Dr kalp olusmasa alırız fln diyince endişelendim
Hayırlı olsun gözün aydınKizlar bugün Dr gitim 5+4gunluk olduk 15mm kese göründü ve yolukda gözüktü ama kalp yok dedi de haftaya tekrar gel dedi böyle olup sonradan kalp atışını duyan varmı canlar biraz endişeliyim
Daha çok erkeennn :) 8.haftaya kadar duymamak normal zamanın çok var daha.Kizlar bugün Dr gitim 5+4gunluk olduk 15mm kese göründü ve yolukda gözüktü ama kalp yok dedi de haftaya tekrar gel dedi böyle olup sonradan kalp atışını duyan varmı canlar biraz endişeliyim
Teşekkürler yorumunuz içinAmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımevet vajinal muayene edildi, bence dr değiştirin sizi boş yere evham yaptırmış
Teşekkürler yorumunuz içinHayırlı olsun gözün aydınkalp atışı için 6.haftayı geçip 7ye bile gelmiş olman gerekebilir. Ben sanırım 7de dinlemiştim hiç endişe etme stres yapmak olumlu etkilemez bebişi de seni de
Olumsuzluk yönlerini söyledi sanırım ondan biraz endişe etim bakalım bekliycem insalahDaha çok erkeennn :) 8.haftaya kadar duymamak normal zamanın çok var daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?