- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bana da dua edin rahatsızım şifa bulayımKızlar 6+3 haftalık hamileyim.dr kese yanında az bi kanama alanı var dedi .duphaston verdi. Kanamam yok dışardan. Bu büyük bi riskmidir? Dr.um korkma bi olumsuzluk yok dedi ama.insan korkuyor.
Merhaba canim. Umarim bir problem olusturmaz. Benimde ilk hamileligimde olmustu bu sekilde kanama. Cok sukur bir problem olmamisti. Bir sey sormak istiyorum. Bende.su an ultrasona gore 6 haftaligim. Bugun dr a gittim bebegi goremedik. Siz gordunuz mu acaba?Kızlar 6+3 haftalık hamileyim.dr kese yanında az bi kanama alanı var dedi .duphaston verdi. Kanamam yok dışardan. Bu büyük bi riskmidir? Dr.um korkma bi olumsuzluk yok dedi ama.insan korkuyor.
Ben 6 haftalıkken sadece nokta kadar görmüştüm, bebek şeklinde değildi, normal yani görünmemesi endişe etmeyinMerhaba canim. Umarim bir problem olusturmaz. Benimde ilk hamileligimde olmustu bu sekilde kanama. Cok sukur bir problem olmamisti. Bir sey sormak istiyorum. Bende.su an ultrasona gore 6 haftaligim. Bugun dr a gittim bebegi goremedik. Siz gordunuz mu acaba?
Çok teşekkür ederimBen 6 haftalıkken sadece nokta kadar görmüştüm, bebek şeklinde değildi, normal yani görünmemesi endişe etmeyin
Yok canım keseyi gördük de daha bebegi ben de görmedimMerhaba canim. Umarim bir problem olusturmaz. Benimde ilk hamileligimde olmustu bu sekilde kanama. Cok sukur bir problem olmamisti. Bir sey sormak istiyorum. Bende.su an ultrasona gore 6 haftaligim. Bugun dr a gittim bebegi goremedik. Siz gordunuz mu acaba?
Keseyi gördüm ben de sadecebebek göründüyse problem yoktur.benım durumum farklıydı benımde kanama alanı vardı ama ben meğersem düşük yapmışım 5 haftalıkken dışarı kanama olmadı ama içeri birikmiş.sonra yolk sac keseside vardı herşey vardı ama bebek görünmüyordu bir türlü. boş gebelikten kurtaj olmuştum.ama sizin bebek varmış umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsiniz.
Ben onu düzeltemedim bitakvimde 11 haftalık görünüyorsunuz? Ağır kaldırmayın yükseğe uzanmayın ve vakit buldukça ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Anladim canim bu bebegi bu haftada görmemek normal degil mi bu konuyla alakali dr bir sey soyledi miYok canım keseyi gördük de daha bebegi ben de görmedim
Bana 6 + 4 de falan görülüyo daha erken dedi. Bide 5+4 üm usgye göre.Anladim canim bu bebegi bu haftada görmemek normal degil mi bu konuyla alakali dr bir sey soyledi mi
Senin kaç haftalıkAnladim canim bu bebegi bu haftada görmemek normal degil mi bu konuyla alakali dr bir sey soyledi mi
Canim ultrasona gore 6 haftalik tam. Benim doktorum sagolsun dogru duzgun bir aciklama yapamadi resmen basindan savdi. Streslendim sabahtan beri. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin. Rabbim insallah saglikla bebegine kavustursun canimSenin kaç haftalık
Stres çok etkiliyor bebegi.stres yapma kuzum sabır. Daha erken 7 haftalıkken görürüz. O erken görenler genelde vajinal usgye girenler. Amin bu arada çok sagol.ikimizi de :) karın agrın var mı bu arada?Canim ultrasona gore 6 haftalik tam. Benim doktorum sagolsun dogru duzgun bir aciklama yapamadi resmen basindan savdi. Streslendim sabahtan beri. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin. Rabbim insallah saglikla bebegine kavustursun canim
Canim 5 haftalikken bende de aynisi oldu. Kese yaninda azcik kanaman var dedi. Progestan kullandim igne kullandim ve kanamam gecti. Yapman gereken sana verilen ilaclari duzgunce kullanmak ve kendini yormamak. Onun haricinde kese yaninda kanama bir.problem cikarmiyir. Cogu hamilelikler saglikli bir sekilde ilerliyorKızlar 6+3 haftalık hamileyim.dr kese yanında az bi kanama alanı var dedi .duphaston verdi. Kanamam yok dışardan. Bu büyük bi riskmidir? Dr.um korkma bi olumsuzluk yok dedi ama.insan korkuyor.
Karın agrim cok fazla yok canim. Ama inanilmaz bel agrim var. Gecen hafta persembe gunu leke geldi dr a progestan verdi. Düsük riskimde var. Rabbim inşallah yavrularimizi bize bagislarStres çok etkiliyor bebegi.stres yapma kuzum sabır. Daha erken 7 haftalıkken görürüz. O erken görenler genelde vajinal usgye girenler. Amin bu arada çok sagol.ikimizi de :) karın agrın var mı bu arada?
Kızlar 6+3 haftalık hamileyim.dr kese yanında az bi kanama alanı var dedi .duphaston verdi. Kanamam yok dışardan. Bu büyük bi riskmidir? Dr.um korkma bi olumsuzluk yok dedi ama.insan korkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?