Kese yanında kanama alanı

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar 6+3 haftalık hamileyim.dr kese yanında az bi kanama alanı var dedi .duphaston verdi. Kanamam yok dışardan. Bu büyük bi riskmidir? Dr.um korkma bi olumsuzluk yok dedi ama.insan korkuyor.

Hayır korkmayın ama dikkatli olun. Aynı şekilde kese yanında kan pıhtıları doktorumuz görmüştü düşük olabilir dedi ilaç verdi. Çok şükür sorun olmadı sağlıklı bir doğum oldu. İçiniz rahat olsun, ilacınızı kullanın, çok hareket etmeyin, yormayın kendinizi. Yavaş yavaş kan pıhtıları kaybolacak

Kızlar 6+3 haftalık hamileyim.dr kese yanında az bi kanama alanı var dedi .duphaston verdi. Kanamam yok dışardan. Bu büyük bi riskmidir? Dr.um korkma bi olumsuzluk yok dedi ama.insan korkuyor.
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bana da dua edin rahatsızım şifa bulayım

Merhaba canim. Umarim bir problem olusturmaz. Benimde ilk hamileligimde olmustu bu sekilde kanama. Cok sukur bir problem olmamisti. Bir sey sormak istiyorum. Bende.su an ultrasona gore 6 haftaligim. Bugun dr a gittim bebegi goremedik. Siz gordunuz mu acaba?

Ben 6 haftalıkken sadece nokta kadar görmüştüm, bebek şeklinde değildi, normal yani görünmemesi endişe etmeyin

bebek göründüyse problem yoktur.benım durumum farklıydı benımde kanama alanı vardı ama ben meğersem düşük yapmışım 5 haftalıkken dışarı kanama olmadı ama içeri birikmiş.sonra yolk sac keseside vardı herşey vardı ama bebek görünmüyordu bir türlü. boş gebelikten kurtaj olmuştum.ama sizin bebek varmış umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsiniz.

Yok canım keseyi gördük de daha bebegi ben de görmedim

takvimde 11 haftalık görünüyorsunuz? Ağır kaldırmayın yükseğe uzanmayın ve vakit buldukça ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın bir şey olmaz Allah'ın izniyle

Keseyi gördüm ben de sadece

Canim ultrasona gore 6 haftalik tam. Benim doktorum sagolsun dogru duzgun bir aciklama yapamadi resmen basindan savdi. Streslendim sabahtan beri. Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin. Rabbim insallah saglikla bebegine kavustursun canim
Stres çok etkiliyor bebegi.stres yapma kuzum sabır. Daha erken 7 haftalıkken görürüz. O erken görenler genelde vajinal usgye girenler. Amin bu arada çok sagol.ikimizi de :) karın agrın var mı bu arada?

Canim 5 haftalikken bende de aynisi oldu. Kese yaninda azcik kanaman var dedi. Progestan kullandim igne kullandim ve kanamam gecti. Yapman gereken sana verilen ilaclari duzgunce kullanmak ve kendini yormamak. Onun haricinde kese yaninda kanama bir.problem cikarmiyir. Cogu hamilelikler saglikli bir sekilde ilerliyor

Stres çok etkiliyor bebegi.stres yapma kuzum sabır. Daha erken 7 haftalıkken görürüz. O erken görenler genelde vajinal usgye girenler. Amin bu arada çok sagol.ikimizi de :) karın agrın var mı bu arada?
Karın agrim cok fazla yok canim. Ama inanilmaz bel agrim var. Gecen hafta persembe gunu leke geldi dr a progestan verdi. Düsük riskimde var. Rabbim inşallah yavrularimizi bize bagislar

Benim de rahimde kanama vardı aynı sey mi bilmiyorum. Progestan vermisti. Yürüyüş yasak evde dinlen yorma kendini demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…