- 2 Ağustos 2011
- 791
- 90
- 318
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim aynisini bende yasadim 12.haftamda tıpkı senin gibi kese yaninda bi hayli büyük kanama alani kahverengi lekelenme olmuştu bende de o şekilde gittim dr.a bende progestan kullandim bide 2 tane igne progestani hala kullaniyorum 15 gun hic kalkmadan yattim sadece wc ve yemek için kalktim tabi ilişki yasak sukurler olsun dr a kontrole gittigimde cok az bi alan kalmis dedi ve artik korkma dedi yine dikkat ediyorum hic is falan yapmiyorum ise gidiyorum surekli oturuyorum eve gelince hep uzanmaya çalışıyorum canini sikma dinlenmene bak hersey yoluna girer aklina birsey takilirsa yine sorabilirsin bende birinden duyacagim olumlu birsey icin sürekli okudum burda yazanlari ayrica benim o kahve lekelerim 4 gun falan devam etti azar azar ama hep geldi dr kahverengi olduğu surece hic korkma dedi,Arkadaşlar Merhaba 6 hafta 2 günlük hamileyim ama kese yanında kanama alanı varmış. 10 gun rapor verdi dr um bide progestan takviyedün kalp atışını duyduk ama korkuyorum. Bu sekilde hamilelik geçirenler varmi? Birde kahverengi lekelenmem oluyo
Merhaba canım ayni şeyi yaşadım. 6.haftada başladı bende de kese dışı kanama bende progestan kullandım ve bol bol dinlendim. Dün doktora gittim çok şükür kanama durmuştu ama 1hafta kdr garanti olsun diye devam etmemi söyledi dr. Endişe etme canım ve doktorun dediklerinden dışarı çıkma .. Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar Merhaba 6 hafta 2 günlük hamileyim ama kese yanında kanama alanı varmış. 10 gun rapor verdi dr um bide progestan takviyedün kalp atışını duyduk ama korkuyorum. Bu sekilde hamilelik geçirenler varmi? Birde kahverengi lekelenmem oluyo
Arkadaşların da dediği gibi kendini sıkıntıya sokma günlük hayatına devam et. öyle çok sırt üstü yatmana gerek yok ağır hareketlerden kaçın c. ilişkide bulunma dr belki söylemiştir. bende yaşadım o sorunu hemde 1 hafta arayla ilk önce hafif kanamam oldu seninde dediğin gibi kahverengiye dönüştü. diğer haftada ise bildiğin her yerim kan içinde kaldı düşüyor sandım çok şükür atlattım tabi buarada haftada 1 iğne vuruldum. sende Allahın izniyle atlatırsın ..Arkadaşlar Merhaba 6 hafta 2 günlük hamileyim ama kese yanında kanama alanı varmış. 10 gun rapor verdi dr um bide progestan takviyedün kalp atışını duyduk ama korkuyorum. Bu sekilde hamilelik geçirenler varmi? Birde kahverengi lekelenmem oluyo
Suanda kac haftalik oldu bebis? Ay bende bir atlatsam Allahin izniyle valla yatmaktan yoruldumMerhaba canım ayni şeyi yaşadım. 6.haftada başladı bende de kese dışı kanama bende progestan kullandım ve bol bol dinlendim. Dün doktora gittim çok şükür kanama durmuştu ama 1hafta kdr garanti olsun diye devam etmemi söyledi dr. Endişe etme canım ve doktorun dediklerinden dışarı çıkma .. Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
12 oldu canım çok şükür. Atlatırsın canım hiç stres yapma. Senin bebis kaç hafta oldu ?Suanda kac haftalik oldu bebis? Ay bende bir atlatsam Allahin izniyle valla yatmaktan yoruldum
Bu arada surekli hasta gibi yatma canım gerek yok istediğin zaman otur istediğin zaman uzan surekli yatar pozisyonda durmak zaten her yeri ağrıtır. Ayaklarını sarkıtmamaya dikkat et çünkü çok şişer. Bir de ağır iş yapma evi de tek başına temizlemeye çalışma hatta hic iş yapmaArkadaşlar teşekkür ederim cvp lariniz için bu arada dr um yat dinlen dedi ama ben sürekli yatamiyorum sirtim ağrıdı 2 gunde
Ben daga 6 hafta 3 günlük hamileyim bugun yine çok agrim varBu arada surekli hasta gibi yatma canım gerek yok istediğin zaman otur istediğin zaman uzan surekli yatar pozisyonda durmak zaten her yeri ağrıtır. Ayaklarını sarkıtmamaya dikkat et çünkü çok şişer. Bir de ağır iş yapma evi de tek başına temizlemeye çalışma hatta hic iş yapma
Ben de 5 haftalikken yaşamıştım canım. O kahverengi kanamalar kesenin etrafında yoğun kanama olunca 3 4 gün sonra dışarıya çıkan hali. Seni çok iyi anlıyorum inan ben aylardır böyle yaşıyorum iğne proluton, progestan, magnorm artık rutin oldu. Bi günde gidip herşey normal düzelmiş haberi duymak istiyorum artık. Ama anladığım kadarıyla bu şekilde doğum yapan cokmus inşallah hayırlısıyla bizde onlardan oluruzArkadaşlar Merhaba 6 hafta 2 günlük hamileyim ama kese yanında kanama alanı varmış. 10 gun rapor verdi dr um bide progestan takviyedün kalp atışını duyduk ama korkuyorum. Bu sekilde hamilelik geçirenler varmi? Birde kahverengi lekelenmem oluyo
Cnm sanada geçmiş olsun kese yaninda kanama varmiydi seninde, bu arada ben ilk hamileligimdede cok cektim dusuk riski bitti derjen erken dogum riski başladı.o yuzden de ne olcak bitcek diye catladim.Ben de 5 haftalikken yaşamıştım canım. O kahverengi kanamalar kesenin etrafında yoğun kanama olunca 3 4 gün sonra dışarıya çıkan hali. Seni çok iyi anlıyorum inan ben aylardır böyle yaşıyorum iğne proluton, progestan, magnorm artık rutin oldu. Bi günde gidip herşey normal düzelmiş haberi duymak istiyorum artık. Ama anladığım kadarıyla bu şekilde doğum yapan cokmus inşallah hayırlısıyla bizde onlardan oluruz
bende de olduno kanama pıhtı şeklinde geldi sancım acayipti işede gidiyordum üstelik ama progestan kullandım bide iğne vurundum adın hatırlamıyorum çok şükür atlattım yani dikkat et stres yapma herşey Allahtan sonuçta
Bende çalışıyorum simdi raporluyum daha 2.gibden canım sıkıldı evde biranonce kanama alani bitsin diye bekliyorum.bende de olduno kanama pıhtı şeklinde geldi sancım acayipti işede gidiyordum üstelik ama progestan kullandım bide iğne vurundum adın hatırlamıyorum çok şükür atlattım yani dikkat et stres yapma herşey Allahtan sonuçta
Evet canım kesenin hemen yanında her gittiğimde mutlaka oldu , çok iyi anlıyorum seni zor bir durum ne olacağını bilmemek geriyor yoksa yatmak, iğneler ilaçlar vız gelirCnm sanada geçmiş olsun kese yaninda kanama varmiydi seninde, bu arada ben ilk hamileligimdede cok cektim dusuk riski bitti derjen erken dogum riski başladı.o yuzden de ne olcak bitcek diye catladim.
Aynn valla iğneleri saat başı vursunlar umrumda bile degil ama belirsizlik zir gercekten senin kese yaninda kanama tamamen gectimiEvet canım kesenin hemen yanında her gittiğimde mutlaka oldu , çok iyi anlıyorum seni zor bir durum ne olacağını bilmemek geriyor yoksa yatmak, iğneler ilaçlar vız gelir
En son gittiğimizde azalmış dedi doktor Can'ım ama umut vermiyor kanaman az düşük riskinde daha az demiyo hala düşük riskin var bazı düşükler 20. Haftaya kadar olabiliyor diyor . O yüzden umutlanamıyoruz ama umuduMuzu da kesemiyoruz. En büyük tesellim gelişimi normal kalbi atıyo..Rabbim sağ salim görmeyi nasip eder inşallah hepimizeAynn valla iğneleri saat başı vursunlar umrumda bile degil ama belirsizlik zir gercekten senin kese yaninda kanama tamamen gectimi
canım moralini bozmaa kafanı dağıtacak bişeyler yap unutmaya çalış kolay değil ama geçer inş bide bol bol salavat çek elini karnına koyupBende çalışıyorum simdi raporluyum daha 2.gibden canım sıkıldı evde biranonce kanama alani bitsin diye bekliyorum.