- 24 Şubat 2021
- 63
- 6
- 36
- 31
- Konu Sahibi Burcu gokhan
-
bildiğim kadarıyla kese için daha düşük bir değerBugun beta verdim 180 cikti ve kanama ve sivi var dedi. Daha once 4 dusuk bir dis gebeligim var kese yok doktor buyuk ihtimal ya kimyasal ya dis gebelik olabilir dedi basina gelip normal gebelik yasayan varmi
Son tarihim 5 kasim ama 23 kasimda 3 gun kahverengi kanamam oldubildiğim kadarıyla kese için daha düşük bir değer
Son adet tarihiniz nedir
Kanamanın başladığı ilk gün yani
SUan kanamam yok ultrasyonda kanama var dedi kese yok dediSon tarihim 5 kasim ama 23 kasimda 3 gun kahverengi kanamam oldu
5 kasım ise beta çok düşük sankiSon tarihim 5 kasim ama 23 kasimda 3 gun kahverengi kanamam oldu
Bilmiyorum artik ama 23 kasimdada 3 gun kanamam oldu ustune gorme adetten bir hafta once olur diye biliyorum ve kanamam cok az gunde bir pedi doldurmadi ama minik minik pihtilar vardi5 kasım ise beta çok düşük sankineredeyse 6 haftalık. Geç döllenme mi acaba
Bence 23 kasımda adet olmuşsunuz. Sonrasında yumurtlama olmuş. 23 kasıma göre beta normal ama 5 kasım için değilBilmiyorum artik ama 23 kasimdada 3 gun kanamam oldu ustune gorme adetten bir hafta once olur diye biliyorum ve kanamam cok az gunde bir pedi doldurmadi ama minik minik pihtilar vardi
Evet ama doktorum bugun beni cok korkuttu alttan ultrasyonla bakti kanama alani ve sivi birikmesi var dedi dis gebelik olabilir dedi kanama alani varsa butun umudumu kestim kendi dusuncem bu dusecek yada yine hastane yolu gozuktu matex igneyle sonlandircaklar. Rahim filmi cektircem tuplerimin tikali olmasindan supheleniyorumBence 23 kasımda adet olmuşsunuz. Sonrasında yumurtlama olmuş. 23 kasıma göre beta normal ama 5 kasım için değilbiraz bekleyin bence kese 1 ya da 1,5 hafta sonra belli olur sanırım. Beta değerinin binleri bulması lazım kese için.
Tüpler tıkalı olsa gebelik olur muydu kiEvet ama doktorum bugun beni cok korkuttu alttan ultrasyonla bakti kanama alani ve sivi birikmesi var dedi dis gebelik olabilir dedi kanama alani varsa butun umudumu kestim kendi dusuncem bu dusecek yada yine hastane yolu gozuktu matex igneyle sonlandircaklar. Rahim filmi cektircem tuplerimin tikali olmasindan supheleniyorum
Dis gebelikte tupler tikali olunca tupten rahme yerlesemedigi icin tupte kaliyo dis gebelik olusuyo diye biliyrmTüpler tıkalı olsa gebelik olur muydu ki
Anladım. Evet o açıdan düşününce de mantıklı geldi. İnşaAllah sağlıkla ilerlesinDis gebelikte tupler tikali olunca tupten rahme yerlesemedigi icin tupte kaliyo dis gebelik olusuyo diye biliyrm
Sanmiyorum artik umudum kalmadi izlemedigim video yorum kalmadi 6. Gebeligim bu ya dis gebelik ya kimyasal bundan cok umutluyduk artik hayirlisiAnladım. Evet o açıdan düşününce de mantıklı geldi. İnşaAllah sağlıkla ilerlesin
Peki bu zamana kadar hiçbir doktor yönlendirmedi mi sizi bir sonraki gebeliğin sağlıklı olması içinSanmiyorum artik umudum kalmadi izlemedigim video yorum kalmadi 6. Gebeligim bu ya dis gebelik ya kimyasal bundan cok umutluyduk artik hayirlisi
Hayir hicbiriside bisey demedi ve yapmadi bu sefer ozele gittim bu doktorum tuplerin tikali olabilir rahim filmi cekelim tedavi olmadan neden cocuk yapiyosun dediPeki bu zamana kadar hiçbir doktor yönlendirmedi mi sizi bir sonraki gebeliğin sağlıklı olması için
Valla ben şaşırıyorum artıkHayir hicbiriside bisey demedi ve yapmadi bu sefer ozele gittim bu doktorum tuplerin tikali olabilir rahim filmi cekelim tedavi olmadan neden cocuk yapiyosun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?