Kese,yolk kesesi ve kalp atışı ne zaman gördünüz?

Benim tüp bebek degil ama yardımcı olur belki yazayim 6+2 de keseyi ve kalp atışını gördük ışık yanip sönmesi gibiydi dediğin gibi 7+4 tede kalp atışını duyduk insallah en kisa zamanda sende duyarsin :dua:

Hanımlar merhaba daha önce açılan konular var ancak güncel ben göremedim yeni gebelik haberi alanlara yol gösterir 😊
Ben 28 Nisan'da 5.gün embrıyosu transferi oldum 12.günümde 10 Mayıs'ta bhcg 836.29 çıktı.Son adete göre 4+2 haftalık hamileyim💃👶
Sizler kaç bhcg değeriyle kese gördünüz yolk kesesi var mıydı transferden sonra kaçıncı gündü ve kaç haftalıktınız (5+2 6+4 vs) Kalp atışı ne zaman duyuldu transfer sonrası kaçıncı gün? Birde merak ettiğim duymadan önce ultrasonda kalp atışı yanıp sönen ışık gibi görünüyormuş onu sesli duymadan önce daha mı erken görüyor doktorlar😀 Son olarak tabiki bu yazacağınız gün haftalarda vajınal mi baktırdınız karından mı yazarsanız karışıklık olmaz şimdiden teşekkürler🌸
Hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻 Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 ben transfer bfalan bilmiyorum ama 6+2 de gördüm çok ciziliz ve parazitli de olsa kalp atışlarını duydum ve evet kalbi yanıp sönüyor gibiydi . Ultrasonda iki renk var zaten siyah beyaz ve kalbi minicik bi siyah bı beyaz oluyo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 inşallah en kısa zamanda saglikla bu mutluluğu yaşarsınız

Hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻 Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 ben transfer bfalan bilmiyorum ama 6+2 de gördüm çok ciziliz ve parazitli de olsa kalp atışlarını duydum ve evet kalbi yanıp sönüyor gibiydi . Ultrasonda iki renk var zaten siyah beyaz ve kalbi minicik bi siyah bı beyaz oluyo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 inşallah en kısa zamanda saglikla bu mutluluğu yaşarsınız
Amiin cok sağolun güzel dualarınız için 2 hafta sonra hepsi netleşir inşallah sağlıklı şekilde görürüm😊

Benim dün 836 idi bu çarşamba yani son testten 5 gün sonra gıtmek istiyorum bakalm 😊 olmadı keseyı görürüz ıkıncısınde hem bebek hem kalp atışı görürüz🙏
Gittiğinde görürsün o zaman mutlaka keseyi o zaman. 🙏
Yani Dr orda bebek olduğunu goruyo sanırım ama sen anlamiyosun daha o minik bebek oluşmuyor ama sanırım senin görmek istediğin o 😉
Biz tamamen o minyatür insan görüntüsünü 8+5 te grdk küçük ama ilk defa o zaman gördük net 👍
Dr herşey yolunda dediyse sıkıntı yapma

Gittiğinde görürsün o zaman mutlaka keseyi o zaman. 🙏
Yani Dr orda bebek olduğunu goruyo sanırım ama sen anlamiyosun daha o minik bebek oluşmuyor ama sanırım senin görmek istediğin o 😉
Biz tamamen o minyatür insan görüntüsünü 8+5 te grdk küçük ama ilk defa o zaman gördük net 👍
Dr herşey yolunda dediyse sıkıntı yapma
Doktor görsün kesedeki o minik şeyi ben beklerim 😊😍

Kizlar bende testten 1 hafta sonra yani transferin 22 inci gününde keseyi gördüm icinde nokta verdi herşey yolunda 23 mayista gidip kalp atisini duycaz 5 haftalik olacak

Ben istanbulda yaşamıyorm ama orda tüp bebek yaptırdım yaşadığım şehirde de sadecee kan tahlili yaptırdm doktora hiç görünmedim kendi tüp bebek doktoruma değerlerimi ilettim o 1 hafta sonra görebileceğimi söyledi o yüzden belli bir gün yok malesef 😊 bende ilk ne zaman gitsem net görürüm diye merak ediyorum

Bende sehir disinda yaptirdim ama bebisi gormeye sehir disina gidecz
Malum esim cok calisiyor hem bizede degisiklik 😂😂😂

Hanıımmllaarrr değerim 6205 çıktı(ufak bir sıkıntı sonucu test istedi doktorum)ve karından kesemi gördüüüm ilk ultrasonda vajınalde görünmedi farklı ultrason cihazıyla karından bakıldı hemencik belirdi bebişim😀🙏🙏

Hanıımmllaarrr değerim 6205 çıktı(ufak bir sıkıntı sonucu test istedi doktorum)ve karından kesemi gördüüüm ilk ultrasonda vajınalde görünmedi farklı ultrason cihazıyla karından bakıldı hemencik belirdi bebişim😀🙏🙏

Gününden once mi gittin cnim ??? Darisi bizim basimiza inşallah.. hayirlisiyla al kucaginaa

Gününden once mi gittin cnim ??? Darisi bizim basimiza inşallah.. hayirlisiyla al kucaginaa
Ben hıc bhcg yaptırırken doktora gitmedm canm ne zmana bhcg 2800 oldu ben kese görmek için gittim şimdi ikinci kontrolümün tarihini doktor belirledi😊amiin csnm sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallah

kızlar merhaba. bugün kontole gittim. 6. gebelik haftam . 11mm kese gördüm fakat bebek göremedik. doktor rahmimin ters olduğunu ve kesenin arkaya yağıştığını söyledi. ama yine de çok korkuyorum. bundan önce 2 düşüğüm var. böyle birşey yaşayanınız var mı acaba. varsa ilk ne zaman duydunuz kalp atışlarını?

Bende bugun ilk defa keseyi gordum doktor tam 5 haftalik dedi. Içi boşmu dedim bu haftada boş olur haftaya gel kalp atisini dinleyelim dedi... Transfer sonrasi 20.günummm

İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?

İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?
5 haftalık hamilesin 2 gunde 2 katına cıkıyor tahlili yaptırdın çarsamba olsa bugun 500 olmuştur pazar 1000 salıdan itibaren vajınal bakılırsa görebilirsin keseyi

Merhaba yine ben. son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün ilk muayenemi oldum kese göründü çok şükür ancak embriyo görünmedi doktor haftaya gel dedi. Normal mi bu evrede embriyonun daha görünmemesi? Sizlerde ne zaman görünmüştü?

Back
X