- 21 Mart 2023
- 62
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kartanesi2211
-
Daha çok küçük belki siz çok zayıf ve idrara sıkışık olursanız gözükebilir ama gözükmezse korkmayınKızlar 5. Haftada karından ultrasonla kesesi gözüken var mı
Benim 5 haftada karından gözüktü şaşırdım aslında. Benim gibi olan var mı merak ettimDaha çok küçük belki siz çok zayıf ve idrara sıkışık olursanız gözükebilir ama gözükmezse korkmayın
5+1de karından göründü kilolu ve idrara sıkışık olmamama rağmen. 6+1de kalbini duydumBenim 5 haftada karından gözüktü şaşırdım aslında. Benim gibi olan var mı merak ettim
Ya öyle mi haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman 6 haftalık olucaz inşallah. Belki kalbini duyarım5+1de karından göründü kilolu ve idrara sıkışık olmamama rağmen. 6+1de kalbini duydum
İnşallah hayırlısı olsun :) Ben biraz erken duydum kalbini. Duyamazsanız üzülmeyin sakınYa öyle mi haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman 6 haftalık olucaz inşallah. Belki kalbini duyarım
Teşekkür ederimİnşallah hayırlısı olsun :) Ben biraz erken duydum kalbini. Duyamazsanız üzülmeyin sakın
12 Haftalık olduk daha yeni :)Teşekkür ederimSiz kaç haftalık hamilesiniz
Maşallah12 Haftalık olduk daha yeni :)
Haftadan ziyade HCG ile ilgili ben 5+4 de karından kalp atışını da görmüştümKızlar 5. Haftada karından ultrasonla kesesi gözüken var mı
Bana doktor bu şekilde söylemişti o yüzden böyle yazdım idrara sıkışık olmazsan göremeyiz dedi 6+2de göremedi vajinal baktı o yüzden5+1de karından göründü kilolu ve idrara sıkışık olmamama rağmen. 6+1de kalbini duydum
Benim gözüktü canim.adetim iki gün gecikince test yaptım.pozitif çıktı.hemen ertesi günü doktora gittim.ultrasonla baktı.kese oluşmuş zaten dedi.suan 6 haftalık hamileyim.kalp atışlarını duymak için salı günü gideceğiz Allah'ın izniyleKızlar 5. Haftada karından ultrasonla kesesi gözüken var mı
Evet benim de 5.haftada gözüktü minicik amaBenim 5 haftada karından gözüktü şaşırdım aslında. Benim gibi olan var mı merak ettim
Minicik evet 6 mmEvet benim de 5.haftada gözüktü minicik ama mi
Ay benimde 6 haftalık oluyor gitsem duyar mıyım acaba4+6 da gördüm ben. Sıkışıktım, hatta doktorum kızdı da bir daha bu kadar sıkışık olma diye6+0 da da yani önümüzdeki çarşambaya da kalp atışları için çağırdı. İnşallah duyarız
Yalnız senle aynı haftalardayız çarşamba benimde 6+0 oluyor4+6 da gördüm ben. Sıkışıktım, hatta doktorum kızdı da bir daha bu kadar sıkışık olma diye6+0 da da yani önümüzdeki çarşambaya da kalp atışları için çağırdı. İnşallah duyarız
Yaaa seninle iletişim içinde olmayı çok isterim o zamanAy benimde 6 haftalık oluyor gitsem duyar mıyım acaba
Ay hiç bilmiyordum canım sağ olYaaa seninle iletişim içinde olmayı çok isterim o zamanay bana aslında perşembe gel dedi kalp atışı için. Ama açıkcası özel hastane. 10.günü gitsem tekrar 400 lira muayene parası ödeyeceğim. Ben de 9.günü çarşamba gideyim, kontrol derim muayeneye 1 güne sebep ödemem diye düşündüm baktım çıkmadı yapacak bir şey yok birkaç gün sonra tekrar denerim sansımı ama sen de özele gidiyorsan 10 gün içinde gittiğinde kontrol diyerek gidip, muayene parası ödenmediğini unutma. 10.günden sonra tekrar ödeme yapıyorsun. Aklında olsun
Ben de hekim değiştireceğim ama ilk 10 gün kontrol hakkım varken kullanmadan değiştirmek istemedimAy hiç bilmiyordum canım sağ olben Maraştayım burda özel bir tane hastane kaldı onda da doktor çok özenli bakmadı açıkçası çünkü çok kalabalıktı. İlk gebeliğim benimde o yüzden tecrübesizim başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?