Kese

Kızlar 5. Haftada karından ultrasonla kesesi gözüken var mı
Benim gözüktü canim.adetim iki gün gecikince test yaptım.pozitif çıktı.hemen ertesi günü doktora gittim.ultrasonla baktı.kese oluşmuş zaten dedi.suan 6 haftalık hamileyim.kalp atışlarını duymak için salı günü gideceğiz Allah'ın izniyle

4+6 da gördüm ben. Sıkışıktım, hatta doktorum kızdı da bir daha bu kadar sıkışık olma diye 6+0 da da yani önümüzdeki çarşambaya da kalp atışları için çağırdı. İnşallah duyarız

Ay benimde 6 haftalık oluyor gitsem duyar mıyım acaba
Yaaa seninle iletişim içinde olmayı çok isterim o zaman ay bana aslında perşembe gel dedi kalp atışı için. Ama açıkcası özel hastane. 10.günü gitsem tekrar 400 lira muayene parası ödeyeceğim. Ben de 9.günü çarşamba gideyim, kontrol derim muayeneye 1 güne sebep ödemem diye düşündüm baktım çıkmadı yapacak bir şey yok birkaç gün sonra tekrar denerim sansımı ama sen de özele gidiyorsan 10 gün içinde gittiğinde kontrol diyerek gidip, muayene parası ödenmediğini unutma. 10.günden sonra tekrar ödeme yapıyorsun. Aklında olsun

Ay hiç bilmiyordum canım sağ ol ben Maraştayım burda özel bir tane hastane kaldı onda da doktor çok özenli bakmadı açıkçası çünkü çok kalabalıktı. İlk gebeliğim benimde o yüzden tecrübesizim başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum bakalım canım

Ben de hekim değiştireceğim ama ilk 10 gün kontrol hakkım varken kullanmadan değiştirmek istemedim ki galiba devlette de 10 gün kontrol süresi var. Ama randevu gerekiyor mu onu tam bilmiyorum. Randevusuz da bakılıyordur belki onu da bir araştır öğren istersen ondan pek emin değilim burada hamilelerin ilk 10 gün içinde tekrar randevu almasına gerek olmadığını sanki okumuştum ama emin değilim. Onu bir öğren ama şimdi lazım olmasa da ilerleyen haftalarda lazım olabilir enazından bilgimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…