- 5 Ocak 2023
- 143
- 66
- 28
- 23
- Konu Sahibi bozukbirplagg
-
Merhaba, vajinal muayene mi yoksa karından mı gördünüz? 1200 ken kaç haftalıktınız acabaBen beta 1200 civarındayken görmüştüm
Endişelenmeyin her gebelik farklı sonradan görenlerde çok oluyor inşallah bir kaç gün sonra görürsünüz. Doktorunuz bir şey söylemedi mi?Allah Allah bende neden böyle oldu ki acaba inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Haftasını hatırlamıyorum betaya göre hesaplamadık hiç son adet tarihime göre hesapladı hep doktorum. Ama çok küçüktü ozaman ilk önce karından baktı görür gibi oldum ama net değil vajinal bakalım dedi sonra vajinal bakınca net gördü keseyi. Bir hafta sonra gittiğimde de bebeği besleyen damarı gördüMerhaba, vajinal muayene mi yoksa karından mı gördünüz? 1200 ken kaç haftalıktınız acaba
Karından bakıldıysa görünmeyebilir.Hanımlar keseyi kaç haftalıkken gördünüz merak ettim. Ben 2838 beta ile göremedim
Alttan baktı göremedi sonrada cihaz iyi değil pek ondan dolayı olabilir dediKarından bakıldıysa görünmeyebilir.
Bende hastaneye gittiğimde doktor hesapladı 4 hafta 4 günlükmüş. Daha çok küçük ondan dolayı görünmedi dedi ama tereddütte kaldım bendeHaftasını hatırlamıyorum betaya göre hesaplamadık hiç son adet tarihime göre hesapladı hep doktorum. Ama çok küçüktü ozaman ilk önce karından baktı görür gibi oldum ama net değil vajinal bakalım dedi sonra vajinal bakınca net gördü keseyi. Bir hafta sonra gittiğimde de bebeği besleyen damarı gördü
Yok canım doktor da normal demiş baksana stres olma boşuna bir dahaki gittiğinde muhakkak görünür zaten beta iki günde bir iki katı artıyor gittiğinde baya yükselmiş olur yaniBende hastaneye gittiğimde doktor hesapladı 4 hafta 4 günlükmüş. Daha çok küçük ondan dolayı görünmedi dedi ama tereddütte kaldım bende
İnşallah ya bi kere kimyasal gebelik yaşadım birde polip ameliyatı oldum ondan dolayı çok korkuyorum inşallah bebeğim benimledirYok canım doktor da normal demiş baksana stres olma boşuna bir dahaki gittiğinde muhakkak görünür zaten beta iki günde bir iki katı artıyor gittiğinde baya yükselmiş olur yani
İnşallah canım benim kimyasalda zaten değer bu kadar yüksek olmuyor diyorum ya herkes aynı zamanlarda görmüyor doktorunda normal konuşmuş sen stres yapmadan bekle gittiğinde göreceğine inanıyorumİnşallah ya bi kere kimyasal gebelik yaşadım birde polip ameliyatı oldum ondan dolayı çok korkuyorum inşallah bebeğim benimledir
Kimyasaldan değil de dış gebelikten korkuyorum insan bi kere yaşayınca aklına bir sürü şey geliyor tamam canım etiketlerim dua et banaİnşallah canım benim kimyasalda zaten değer bu kadar yüksek olmuyor diyorum ya herkes aynı zamanlarda görmüyor doktorunda normal konuşmuş sen stres yapmadan bekle gittiğinde göreceğine inanıyorumbenide etiketle haber ver canım
Ben 6. Haftada keseyi gördüm 7 .. haftada bebeği 8 . Haftada kalp sesini duydukBende hastaneye gittiğimde doktor hesapladı 4 hafta 4 günlükmüş. Daha çok küçük ondan dolayı görünmedi dedi ama tereddütte kaldım bende
Bence direk acile gidin sarı akıntı normal olmayabilir. Doktor bana herhangi bi kanamada felan direk acile gel dedi sizde beklemeyin gitmişken de beta verirsinizReglime 2 gün varken ben de dün akşam gebeliğimi öğrendim, beta 79.14 çıktı sizce değer nasıl iyi mi kızlar. Ben de ilk gebeliğimde dış gebelik yaşadım o yüzden endişeliyimdış gebelikten değil de kimyasal ya da düşük olur diye afedersiniz az az sarı akıntı leke gibi bir şey geliyor böyle regl öncesi gibi, siz de yaşadınız mı böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?