• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesem aşağıdaymış

busragul89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
48
Merhabalar hanımlar. 5 hafta 5 günlük hamileyim. Keseyi görmek için bugün doktora gittim. Keseyi gördü ama aşağıda dedi. Progesteran yazdı. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? İlaç kullanmadan da yukarı çıkabiliyormuş, çoğu gebelerde aşağıda olabiliyormuş kese.

Bana köşeye yakın yerleşmiş tehlikeli olabilir tüpü patlatabilir denildi ama sonraki hafta gittiğimde kese güzel yere yerleşmiş sıkıntı yok denildi. Anladığım kadarıyla kese büyüdükçe yerini buluyor. Bol bol dinlenin inşallah önümüzde ki hafta giderseniz güzel haberlerle evinize dönün🥰🤲🏻

Merhabalar hanımlar. 5 hafta 5 günlük hamileyim. Keseyi görmek için bugün doktora gittim. Keseyi gördü ama aşağıda dedi. Progesteran yazdı. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? İlaç kullanmadan da yukarı çıkabiliyormuş, çoğu gebelerde aşağıda olabiliyormuş kese.
Bende keseyi gördüğümde aşağıda beğenmedim yerini dedi düşük riski yüksek oluyor sanırım. Dinlenme verdi progesteron dozlarımı artırdı

Bana hiç bi riskten bahsetmedi, sadece aşağıda dedi, adet sancısı gibi sancılar hissedebilirsin dedi. Dinlen vs demedi. Çıkarken de bi peogestan yazalım dedi.

Back
X