- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi butterfly1998
-
11 Haziran. Ama bence gebelik yeni. 1 kez iliski yasadik. 2gun sonra adet oldum.Kese aşağı yukarı 5-7 haftalar arasında görünüyor. Son adet tarihiniz nedir
Adet olduysanız nereden öğrendiniz hamile olduğunuzu11 Haziran. Ama bence gebelik yeni. 1 kez iliski yasadik. 2gun sonra adet oldum.
Merhaba bende geçen hafta gördüm kesemi şuan 5+4 üm ama kese boyutundan bişey anlamadım içinde bebek ve yolk yok erkenmi bi bakarmısın rica etsemKese aşağı yukarı 5-7 haftalar arasında görünüyor. Son adet tarihiniz nedir
Erken henüzMerhaba bende geçen hafta gördüm kesemi şuan 5+4 üm ama kese boyutundan bişey anlamadım içinde bebek ve yolk yok erkenmi bi bakarmısın rica etsem
10 temmuz gebelik testi yapdm. Ama şansa. Ovulyasyon testi sipariş vermiştim. İçinden hediye çıkmıştı. Yapdm 2 çizgi. Sabah gidip kan verdm. Yani korunuyorduk. Adetden once 1 kez birlikteyimiz oldu. Adetden sonra ola bilir deye düşünuyorum. Yani bebegin haftası içinAdet olduysanız nereden öğrendiniz hamile olduğunuz
Merhaba sonucunuz ne olduMerhaba bende geçen hafta gördüm kesemi şuan 5+4 üm ama kese boyutundan bişey anlamadım içinde bebek ve yolk yok erkenmi bi bakarmısın rica etsem
Şükür hərşey iyiMerhaba sonucunuz ne oldu