• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese

melikoddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
29
1
1
27
Kızla rmerhaba ben bugün 6 gün önce betam 109dü. 6 gün sonra 582 geldi keseye baktı, kese kenarları düzensiz biraz dedi ama zaman ilerledikce duzelebiliuir kendini topluyor diyor, başına gelen var mı erken olduğu için mi

Kızla rmerhaba ben bugün 6 gün önce betam 109dü. 6 gün sonra 582 geldi keseye baktı, kese kenarları düzensiz biraz dedi ama zaman ilerledikce duzelebiliuir kendini topluyor diyor, başına gelen var mı erken olduğu için mi
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun🥰herkesin aynı olacak diye bişey yok ama bildiğim kadarıyla anlatayım benim 5 haftalıkken alttan muayenede keseme şekilsiz dediler hcg değerim de gayet güzel artıyordu ama kalp atışı duyulamadı doktorum çok erken olduğu için bir hafta sonra tekrar bakalım dedi burda önemli olan kalp atışı kalp atışını duyarsak kese kendiliğinden düzelebilir hatta kese şekilsiz olup sağlıklı olan gebelikler de var dedi ama benim kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım size tavsiyem acele etmeyin tek doktorla kalmayın stres yapmayın değerlerinizden belli ki çok erken öğrendiğiniz bi gebelik kalp atışını duyarsanız hiç endişelenmeyin bence inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻💐🥰

Back