• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese

umran28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Adetim 10 gün gecikti be şuan betam 18300 doktora gittim fakat kese görmedi 2 hafta sonra gel dedi başına böyle bişey gelen var mı ben beta değerime göre kesin görürüz diye düşünmüştüm

Bu değer de görülmemesi imkansız yanlış yazmadiysaniz eğer 18.300 se beta yüksek ihtimalle bir dış gebelik

Adetim 10 gün gecikti be şuan betam 18300 doktora gittim fakat kese görmedi 2 hafta sonra gel dedi başına böyle bişey gelen var mı ben beta değerime göre kesin görürüz diye düşünmüştüm
🥺

Bu değer de görülmemesi imkansız yanlış yazmadiysaniz eğer 18.300 se beta yüksek ihtimalle bir dış gebelik
Eğer doğru yazdıysanız iki hafta falan beklemeyin başka bir doktora gidin bu degerle görünmemesi imkansız

Özele gidin isterseniz gerekirse alttan baksın.
Bu değere görünmesi lazımdı netleştirin onu bir an önce dış gebelik filansa beklemek çok riskli olur

Özele gidin isterseniz gerekirse alttan baksın.
Bu değere görünmesi lazımdı netleştirin onu bir an önce dış gebelik filansa beklemek çok riskli olur
Bende özellikle sordum ama bazılarında beta bu şekilde yüksek olabiliyor dedi doktor yarın tekrar kan verip takip et ve 30 binlerde görünür dedi

Bende özellikle sordum ama bazılarında beta bu şekilde yüksek olabiliyor dedi doktor yarın tekrar kan verip takip et ve 30 binlerde görünür dedi
Bahsettiğiniz şey imkansız gibi bir şey beta 10.000 den sonra gunde iki kati artis yasamaz hatta 8 binden sonra bile iki katı artış olmaz , beta ile gebelik 3000 den sonra takip edilmez . Ben 10.000 de kalp atışı duydum

Saçmalamış resmen.
3000 ve üzerinde görünüyor kese

Back
X